2777
2789

من یک کنکوری بودم 🐣

ولی رشته بابام حقوقه و میگه میشه خوند و موفق شد ولی فضای دادگاه فضای خوبی برای یک خانم نیست 

میگه روز به روزم فضاش بدتر میشه

علاقه و استعدادت 

عشق زبانی ست که بی آن نتوان زیست✨WREW                                                                                                                                   

من دی ماه کنکور زبان دادم تیر انسانی

میشه تو انتخاب رشته هم زبان رو بزنم هم فرهنگیان ؟؟

رتبه زبانم ۱۴ هزار شد میشه آموزش زبان دولتی بیارم؟؟ ظرفیت زده ۴۰ نفر تو رو خدا بگید 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق خوندم و اگر پدرتون وکیله کسایی مثل منو هم دیدن که به یه مرد وکیل و موکل لبخند نزدم و حتی لبخندمو ندیدن 🙃مونده به ادمش مونده به ظرفیتش 

من که عاشق پرستاری بودم اجبارن پا به این رشته گذاشتم و موفق شدم همه را مدیون پدرمم

کاربری دست دو نفره 

پدرتون خیلی درست گفتن مثلا منی که حوصله سر و صدا ندارم اصلا ندارم سمت چنین جاهایی برم شماهم ببین خودت چجوری هستی. بعدشم حتما لازم نیست حقوق بخونی و سر وکار با دادگاه داشته باشی. حقوق بخون دفترخونه بزن نونت توی روغنه

خب اگر هدفت شغله، فلسفه نزن

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

حقوق خوندم و اگر پدرتون وکیله کسایی مثل منو هم دیدن که به یه مرد وکیل و موکل لبخند نزدم و حتی لبخندم ...

نه از این دیدگاه که نمیگه 

از بی نظمی و شلوغی و الفاظ رکیکی که استفاده میکنند عده ای میگه 

موفق باشی عزیزم 🫶

حقوق خوندم و اگر پدرتون وکیله کسایی مثل منو هم دیدن که به یه مرد وکیل و موکل لبخند نزدم و حتی لبخندم ...

الان شاغلی؟ چه کاری انجام میدی چه دانشگاهی بودی؟ اخه منم دارم حقوق میخونم

من الهیات انتخاب کردم چون دبیری دوست داشتم آزمون استخدامیش بیشتر از بقیه رشته هاست با ظرفیت بیشتر درساشم خیلی سخت نیست خداییش

پارسال آموزش ابتدایی اوردم فقط متاسفانه رتبه ام به دبیری نرسید