2777
2789
عنوان

گلاب برای عفونت ناحیه تناسلی

7012 بازدید | 13 پست

سلام خانما من عفونت واژن دارم چند وقت پیش تو اینترنت دیدم که نشستن تو تشتی که توش اب و یکم گلاب باشه برا عفونت خوبه اما یکی بم گف چون گلاب خاصیت تنگ کنندگی واژن و داره برا افراد مجرد خوب نیس. واقعا اینجوریه؟

میدونم تاپیکم ممکنه مسخره باشه ولی سال هاست عفونت دارم هر قرص و دارویی مصرف میکنم فایده نداره دیگه خسته شدم دارم همه راه ها رو امتحان میکنم اما فایده نداره😭

میشه یه صلوات برای رسیدن حاجتام بفرسی قشنگم🙃😘

من شنیدم تو تشت اب و سرکه خوبه ولی گلاب نشنیدم

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت قارچی داری؟

قبلا خیلی خارش داشتم دکتر برام دارو نوشت گفت قارچه مصرف کردم خارشم خوب شد ولی سال هاست بوی بد و ترشحات ولم نمیکنن الانم میخوام گلاب و امتحان کنم که یکی منصرفم کرد گف چون خاصیت تنگ کنندگی داره واسه مجردا خوب نیس

باید ریشه یابی بشه

شورت نخی بپوش و قبلش اتوش کن تند تندم عوض کن

اگه همسر داری اونم باید دکتر بره

بدنتو حتما تقویت کن

بدنای ضعیف زیاد عفونی میشن

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
باید ریشه یابی بشه شرت نخی بپوش و قبلش اتوش کن تند تندم عوض کن اگه همسر داری اونم باید دکتر بره ...

هر چی دکتر میرم فایده نداره لباس زیرمم نخیه تند تندم عوض میکنم مجردم هستم چیزای تقویتی زیاد میخورم ولی بازم عفونت ولم نمیکنه

هر چی دکتر میرم فایده نداره لباس زیرمم نخیه تند تندم عوض میکنم مجردم هستم چیزای تقویتی زیاد میخورم و ...

استرس یا دغدغه و ناراحتی داری؟

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

من وقتی انتی بیوتیک میخورم قارچی میشم

دکتر بهم قرص لاکتوفم داد خیلی خوب بود وقتی میخورد

خب یه فکری بحال اون کن اول هرچی مقوی بخوری استرست اونو میسوزونه

نمیتونم کاری برا استرس و ناراحتیم کنم چون مشکلاتی تو زندگیم دارم که اونا حل نمیشن وقتی مشکلاتم حل نشن در نتیجه اوضاع روحیه منم خوب نمیشه

نمیتونم کاری برا استرس و ناراحتیم کنم چون مشکلاتی تو زندگیم دارم که اونا حل نمیشن وقتی مشکلاتم حل نش ...

برو حداقل دکتر اعصاب دارو بده یکم بیخیال تر شی