2777
2789
عنوان

همسرم تنهایی میخواد.... شما بودید واکنشتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 63 پست
دقیقا چقد نیاز ب این کامنت داشتم.. چقد خوبه ک تجربه هاتونو میگید. ممنونم ازت. دیگه تماس نگیرم؟ 

ببین لب مطلب اینه که عادی برخورد کنی تا حساسیتش برانگیخته نشه . چون مردها وقتی دور هم جمع میشن بینشون معمولا یه نفری هست که شروع کنه به آه و ناله که آره زنم منو لای منگنه گذاشته و دائم کنترلم میکنهو خیلی اذیتم میکنه و این صوبتا بقیه هم دور برشون میداره که برگردیم شمیرو از رو میبندیم و اینا. برای همین میگم حساسش نکن.

ولی اگه بعد برگشت احساس کردی دیگه تصمیم دارن دم به دقیقه از این برنامه ها بذارن ، باهاش جدی صحبت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اتفاقا جمع خای متاهلی دوستانه رو زیاد دوس ندارم..  اینم اولین بارشه

اگه دوست نداری نزار بره

بابای من مرد مومنی بود.چند تا دوست بازنشسته بنگاهی داشت.میرفتن باغ مجردی.ی دفعه بابام رو دعوت کردن مامانم گفت نری بهتره.ایشونم ب احترام مادرم نرفت.بعد ی سال همشون معتاد شده بودن.بابام همشون رو رها کرد

تو مرا جان وجهانی
مثلا همسرت چیکار کرد مگه؟ 

باز گو کردنش برام سخته 

چون اصلا  فکرشو نمیکردم همچین آدمی باشه 

شاید از نطر شما ساده باشه ولی برای من سخت بود پذیزشش

خلاصه که حسابی  صد حال خوردم 

فقط خواستم بگم  فکر نکن آقایون مثل ما خانوما  هستن و ته تفریحشون یه قلیونه

میگم من. اعتماد 100 درصد داشتم حتی اگه بابام میگفت شوهرت اینجوریه باور نمیکردم 

تا اینکه خودم یه روز فهمیدم 

که البته انکار کرد 

حالا انتخاب  با خودته عزیزم 

اگه آدم حساسی نیستی  تصمیم بگیر با در نظرگرفتن  همه ی جوانب

سلام 😍
دود و دم منظورته؟  قلیون ک میکشه همسرم البته خیلی کم ولی اولا ناراحتم میکرد بعد من عادت کردم

بله 

منم به شدت حساس بودم رو این قضیه 

نمی خوام بترسونمت ها 

اصلا 

ولی هدفم این بود که  همه ی جوانب رو در نظر بگیر   اینجور دور همی ها این چیزا رو هم داره 

سلام 😍
اخه چیکار کنم اگ نره حال و هواش عوض نشه میفته جون خودم. مجبورم کنتر بیام

اگه بار اوله بزار بره 

ولی نشون بده که. با اینکه ناراصی هستی 

ولی برای  آرامش اون اجاره  میدی 

و تحمل میکنی 

بهش بگو خیلی سخته این شرایط بی خبری و نبودنش

ولی تحمل میکنی. به شرط اینکه. حواسش رو جمع کنه که  کاری نکنه که بعدا پشیمون بشی از این کارت

نمی دونم بازم تصمیم با خودته

سلام 😍
بله   منم به شدت حساس بودم رو این قضیه     نمی خوام بترسونمت ها  &n ...

جلو خودم قلیونو میکشه..  چیکارش کنم فقط همین اخلاقش بده وگرنه کلا خیلی ادم محترمیه.. دوسم داره.. البته قلیون خیلی کم