2777
2789
عنوان

همسرم تنهایی میخواد.... شما بودید واکنشتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 63 پست
ده ساله ازدواج کردم چی بشه با دوستای متاهلش که با همه زناشون دوستم یه صبح زودتاشب برن ماهیگیری در غی ...

من اتفاقا جمع خای متاهلی دوستانه رو زیاد دوس ندارم..  اینم اولین بارشه 

چه مرد و چه زن متاهل گاهی نیازه مجردی واسه خودشون تفریح کنن ... من خودم به همسرم هرچند وقت یکبار این اجازه رو میدم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال یه هفته رفت زیارت . من کاری نداشتم . اصلا حسودیم نمیشه فقط بچه ها پدرمو درمیارن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بذار بره عزیزم. ولی حواست باشه کوفتش نکنی هااا.

عااادی برخورد کن چون قطعا وقتی بره اونجا همه در مورد واکنش زنهاشون از هم دیگه میپرسن. شبها قبل خواب هم یک پیام با محبت بده و شب بخیر بگو بهش 

بذار بره عزیزم. ولی حواست باشه کوفتش نکنی هااا. عااادی برخورد کن چون قطعا وقتی بره اونجا همه در مور ...

دقیقا چقد نیاز ب این کامنت داشتم.. چقد خوبه ک تجربه هاتونو میگید. ممنونم ازت. دیگه تماس نگیرم؟ 

مثل زن دایی من بیچاره داییم میخواست بره پیاده روی اربعین دخترش و زنش دو برابر پولی که میخواست هزینه ...

عزیزم دارندگی برازندگی  وقتی مرد داره باید خرج کرد حالا اونکع نداره تکلیفش فرقه زن بی درک و شعور هم همینجور  

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دقیقا چقد نیاز ب این کامنت داشتم.. چقد خوبه ک تجربه هاتونو میگید. ممنونم ازت. دیگه تماس نگیرم؟ 

قبل رفتن ازش بپرس که کی تماس بگیرم. و اینم بگو تو جاده که هستی دل نگرانت میشم هر موقع موقعیت مناسب بود خودت یه زنگی بهم بزن

واقعیتش  من همین نطرو داشتم مثل بقیه 

که چه اشکالی  داره برن 

اگه بهشون اعتماد داری 

منم به همسرم تا پارسال اعتماد کامل 100 درصد داشتم 

ولی گند زد به همه چی  منظورم خیانت نیست 

اونم هر سال شاید  3 بار با دوستاش میرفت خ. نه باغ  روستا شون  مثلا تفریح یه شب میموند صبح بر می‌گشت 

خواستم بگم مرد ها مثل ما خانما  نیستن وقتی تنها میشن نمی تونن تفریحات ناسالم نکنن🥺🤕

اگه برات مهم  نیست این چیزا بزار بره 

وگرنه  همیشه  انتظار اینو داشته باش که یه روزی گندش ن بالا بیاد 

سلام 😍