2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ختم ھای124ھزار صلوات 400ھزار اللہ الصمد مععععععجزہ میکنن خواستید نائب شم بخونمم نائب میشم خودتون ...

خداقبول کنه،التماس دعا

هزینه ش چقدرهست نائب میشید،دخترم بخاطربیماریش تاحالاازدواج نکرده ونزدیک۴۰ساله ش 

لطف میکنید برام لخونید

چشم کدوم ختم ھا؟ھدیہ ی ختم ھرچی درتوانتون بود بدید،درخواست بدید شخصی بھم بگید کدوم ختم ھا رو بذارم،ان شاءاللہ از سہ روز دیگہ میتونم بذارم الان بخدا ختم دارم تا پس فردا ختم میشہ ان شاءاللہ بعدش چشم حتما

خداقبول کنه،التماس دعا هزینه ش چقدرهست نائب میشید،دخترم بخاطربیماریش تاحالاازدواج نکرده ونزدیک۴۰سال ...

این دو ختم بین400تا 700دادن ھرکی ھرچی درتوانش بودہ،شما ھم ھرچی درتوانتون بود اشکال ندارہ،برا خدا ھیچ کاری نشد ندارہ توکلتون ب خدا باشہ

بقیہ ی ختم ھا تعیین نمیکنم اصصصلا