2777
2789
عنوان

اخه یه دختر باید چی کار کنه ؟!

200 بازدید | 19 پست

من دیگ از تنهایی خسته شدم از طرفی هم دلم این رابطه های یکی دوروزه رو نمی خواد ،تا الانم کلی خواستگار داشتم از فامیل تقریبا کسی نبوده نگه ولی هیچ کدوم اونی ک من می خوام نبودن ،حتی بعضیهاشون انقدر بد بودن گریه کردم ،از طرفی هم دانشجوعم راه دور دلمم نمی خواد اونجا خودم وابسته کسی کنم ،تا الانم رل نزدم ،حتی یه دوست معمولی پسر هم ندارم ،کلا خونوادم و خودم متنفریم از این روابط ولی دیگ خسته شدم ، از خوشگلی و چیزای دیگ هم کم و کسر ندارم ،پس کی قراره این نیمه گمشده من بیاد یکی ک منم دوستش داشته باشم ،اخه کی ؟!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر معتقد هستی یه چله سوره ی یاسین بگیر عزیزم 

سوه یاسین خیلی برای ازدواج خوبه میگن 

من یه نذری داشتم‌سوره ی یاسین میخوندم همون وسطا ازدواجم کردم🤭😂

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
سوه یاسین خیلی برای ازدواج خوبه میگن  من یه نذری داشتم‌سوره ی یاسین میخوندم همون وسطا ازدواجم ...

شاهد از غیب رسید 😂😂 خوشبخت بشی گلم

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
چجوریه عزیزم ؟

۴۰روز سوره ی یاسین رو بخون سعی کن نیتت تو دلت باشه تو این ۴۰روز سر یه ساعت مشخص بخونی  و نماز و کلا انجام واجبات ترک محرمات باشه هم بیشتر جواب میگیری

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡