2777
2789
عنوان

خواستگارمو دیدم تتو داره ... نمیدونم قبول کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 76 پست
از نظرم تتو جایی که تو دید نباشه اشکال نداره ولی رو ساعد و گردن یجوریه 😬 تو که الان مشکل داری با ...

توی دید هست متأسّفانه روی دوتا دستاش هست و روی ساعد و گردن 

کاربری مشترک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داره... بدن خودشه دلش خاسته تتو بزنه... منم ک زنم خیلی دوس دارم.... 

تو دوست داری اما ممکنه خیلی ها دوست نداشته باشن بدن خودشه به ما مربوط نیست اصلا بره یه عضو بدنشو قطع کنه اما ما نمیپسندیم😐🙂

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

یعنی من که شوهرم تتو داره سبک و بی شخصی‌تم به نظرت 

نه عزیزدلم عذرخواهی میکنم من توهینی نکردم

ولی هرکسی یجوره

من دوست ندارم 

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
کاری به تتو نداشته باش. منم تتو دارم استایل رسمی و خوشتیپ دارم و تحصیل کرده ام🗿🍷 تازه مثل خیلی ا ...

من قضاوت نکردم کسیوووو 

من گفتم نسپندیدم و الان دودل هستم چون مادرش بشدت داره اصرار میکنه 

کاربری مشترک
من قضاوت نکردم کسیوووو  من گفتم نسپندیدم و الان دودل هستم چون مادرش بشدت داره اصرار میکنه  ...

مگه میخوای بت مامانش زندگی کنی که بخاطر اصرار مامانش دو دل شدی؟؟

با خانوادت مشورت کن اونا منطقی تر میتونن بهت مشورت بدن

تو دوست داری اما ممکنه خیلی ها دوست نداشته باشن بدن خودشه به ما مربوط نیست اصلا بره یه عضو بدنشو قطع ...

دقیقا هرکسی آزاده ... من هم قضاوتش نکردم فقط من تتو و تیپشو پسند نکردم 

کاربری مشترک
وای  عزیزم وقتی ازدواج میکنی دیگه بدن تو نداریم ما  زندگی مشترکه من حق دارم برای پارتنر ...

خب آدم از اول ک همسر نداره... یه عمر بشینه ب علایقش نرسه تا ببینه همسر آینده چی میل داره؟ نمیشه ک.... زمانی ک این آقا تتو زده مجرد بوده ایشونم بقول خودشون تحصیل کرده ان و متوجه میشن این موضوع رو...بر هر طرز فکر متفاوته و  کنار نیان به مشکل بر میخورن