2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حق داره یا من ؟؟ خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به شوهرم گفتم پس مامانت چرا هرچی میشه میگه شما کم میآید سر بزنید و چرا نمی‌اید و بی معرفتید و از ...

همین که یه کاری کنی حالا حالا دیگه نری زنگ نزنی به نظرم بسته

ولی من بودم اگه زنگ میزد هر سری یه تیکه ای مینداختم حالشو میگرفتم 

همین که یه کاری کنی حالا حالا دیگه نری زنگ نزنی به نظرم بسته ولی من بودم اگه زنگ میزد هر سری یه تیک ...

حالا آخر شهریورماه عروسی داداش منه اوناهم دعوتن گفتن از یه هفته زودتر میایم خونتون برای عروسی 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!
حالا آخر شهریورماه عروسی داداش منه اوناهم دعوتن گفتن از یه هفته زودتر میایم خونتون برای عروسی 

بگو من میرم خانه مادرم و هی میام درگیر نمی تونم ازتون پذیرایی کنم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

بگو من میرم خونه مامانم شما همون شب عروسی بیاین 

تو هم پرو باش

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

بگو قدمتون رو چشم ولی سرگرم عروسی داداشم کار دارن میخوام بهشون کمک کنم اصلا خونه نیستم. 

هرچقدر هم برا مسافرتهاش و خونه داداشش رفتنش برنامه داشته بازم باید زنگ میزد میگفت مثلا ما از مسافرت برگشتیم این هفته بیاین 

این که چندین بار پشت سرهم بگه خونه نیستیم اونم به پسرش و بعدا هم به روش نیاره خب اصلا خوب نیست