2777
2789

ممنون میشم کمکم کنید ببینید چن روز پیش شوهرم زد تو گوشم و پرده گوشم پاره شد منم رفتم پزشکی قانونی و برگه گرفتم ولی هنوز شکایت نکردم ...و قراره برم شکایت علیه ضرب و جرحش کنم همون طوری ک میدونید تو شکایت طلاق و مهریه اموال توقیف میش ولی تو شکایت ضرب و جرح اموال توقیف نمیش و فرد ب راحتی می‌تونه اموالش رو بزنه ب نام کسی....حالا نگرانی من از این بابته ک من قصد طلاق و جدایی ندارم فقط میخام شوهرم آدم سه و تعهد بده ب دادگاه بابت دست بزن بودنش...با خودم میگم اگه من شکایت کنم امکان داره ترس بیوفته تو جونش و بگه نکنه طلاق بگیره و بره اموال رو بزنه ب نام خانوادش درحالی ک من برای این اموال خیلی زحمت کشیدم خون دل خوردم ک ی برگه بگیره از ننه باباش، مستقل بشه و....از ی طرف میخام شکایت کنم آدم شه از طرف دیگ میگم نکنه.....
چیکار کنم ب نظرتون؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

با وکیل صحبت کن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین سرجات  ..اگ نمیخای طلاق بگیری...   پاشو باز کنی ب دادگاه بعد بازم بیای باهاش زندگی کت ...

چیکار کنم دست بزن داره 

پشیمون نشده پرده گوشتو پاره کرده😐😐😐چه جور اجازه دادی همچین ماریو باهات بکنه .😕

دیگ زده 

ن پشیمون نیس

دیگ زده  ن پشیمون نیس

چه ساده میگیری دختر😕می‌دونی دست بزن به مرد تو این قرنی که داری زندگی می‌کنی یعنی چی !!!دیگه زده تموم شد😑چرا سرت خمه پیش شوهرت عزت نفست کجاست خودتو پیدا کن تو زندگی ....با هرکس هم ازدواج کرده بودی بخاطر این عزت نفس به مشکل بر میخوری .میخوردی.طلاق من یکی کار ندارم بگی بخوام بگیرم یا نه توام می‌زدی تو گوشش تنبیه هش میکردی که خجالت زده شه .

چه ساده میگیری دختر😕می‌دونی دست بزن به مرد تو این قرنی که داری زندگی می‌کنی یعنی چی !!!دیگه زده تمو ...

زورم نرسید وگرنه میزدم