2777
2789
عنوان

تار شدن یک چشم بعد از لازک

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 71 پست
شماره چشات چند شده ؟کاغذ اپتومتریو داری ؟اگه داری بفرس نگا کنم ببینم تا چه حد صفر شده

اخه تارن چشام فقط دکتر کلامی گفت چش راستت ۱۰از۱۰ چش چپت ۸ از۱۰با ۱۶۰×۰.۵_ ولی دوتاشون تارن چشم چپم بیشتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره چشات چند شده ؟کاغذ اپتومتریو داری ؟اگه داری بفرس نگا کنم ببینم تا چه حد صفر شده

میگم فقط وقتی نمیدونم چطور بگم وقتی سرمو بیارم پایین و چشامو ببرم بالا دیدم واضح تر میشه .خودتم ایطوری؟

میگم فقط وقتی نمیدونم چطور بگم وقتی سرمو بیارم پایین و چشامو ببرم بالا دیدم واضح تر میشه .خودتم ایطو ...

اره منم اونجوریم و احتمالش زیاد تنبلی چشم باشه 

من میخوام یه مدت هر روز چشم سالممو دوسه ساعت ببندم امکانش هست که بهتر بشه تا شش ماه

میگم فقط وقتی نمیدونم چطور بگم وقتی سرمو بیارم پایین و چشامو ببرم بالا دیدم واضح تر میشه .خودتم ایطو ...

فقط تو چشتو میبری بالا واضح میبینی من چشمو میبرم سمت چپ نزدیک بینی واضح میبینم

خودمم مثلا از لبه بالای عینک افتابی یا لبه دستی چیزی نگا کنم باز واضحتر میشه دیدم

جدیدا هم دو هفته ای مگس پران شدم😕 مورچه ای اشکالی مانند جلو دیدم میاد حتی نمیدونم قابل درمانه یا به مرور رفع میشه😥

اره منم اونجوریم و احتمالش زیاد تنبلی چشم باشه  من میخوام یه مدت هر روز چشم سالممو دوسه ساعت ب ...

سلام درست شد بینایتون؟؟

من الان بعد گذشت شش ماه و نیم از عمل چشم prk هنوز وقتی سرمو بیارم پایین و چشامو بالا ببرم واضحتر میشه.و اینکه دیدم تا الان درست نشد تاره لعنت به این عمل کوفتی هعی