2777
2789
عنوان

چشم پزشک در کرج

1644 بازدید | 6 پست

سلام وقت بخیر پسرم 16 سالشه چشماش ضعیفه عینک میزنه ولی خودش میگه چشماش ضعیف تر شده میخوام دکتر و عوض کنم بریم پیش فوق تخصص چشم ممنون میشم کسی رفته راضی بوده راهنماییی کنه ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام کلینیک دکتر دانیال نجدی تویه کرج میدون مهران جنب بیمارستان تخت جمشید ساختمان دی طبقه 5 واحد 18 فوق تخصص قرنیه هستن مامانم من اب مروارید چشم پیدا کرد دکتر نجدی عمل کرد الان خیلی راضیه خدا را شکر شما هم حتما برید پیش دکتر دانیال نجدی معجزه میکنه موبایلشون09203185525

سلام بهترین متخصص چشم در شهر کرج آقای دکتر دانیال نجدی هستش دخترم از 8 سالگش چشماش ضعیف شد وآقای دکتر عینک تجویز کرد تحت نظر آقای دکتر الانم 15 سالشه و آقای دکتر گفت چشماش درمان شده و عینکش و برداره و الان دیدش قوی شده خدا را شکر ما از آقای دکتر دانیال نجدی خیلی راضی هستیم ادرسشون کرج میدان مهران کنار بیمارستان تخت جمشید ساختمان دی طبقه 5 موبایلشون 09203185525

دکتر قرنیه چشم دکتر دانیال نجدی هستن مامانم چشمش اسیب دید توی تصادف و فشار زیاد به چشمش اومد و اب سیاه شد چشمش بردیمش پیش دکتر دانیال نجدی و دکتر نجدی عملش کرد و الان چشماش سالمه سالمه ممنونم از اقای دکتر ادرس مطب اقای دکتر : کرج میدان مهران کنار بیمارستان تخت جمشید ساختمان دی طبقه 5 واحد 18 تلفن موبایل مطب اقای دکتر : 09203185525

دکتر متخصص درمان بیماری های چشم دکتر دانیال نجدی و بهتون معرفی میکنم دخترم آلرژی های شدید چشمی داشت و رفت تحت نظر و درمان دکتر دانیال نجدی و اقای دکتر درمان کردن با علم فراوان و زیادشون و درمان کردن دختر منو و مممنونیم ازشون