منظورم افتادگی و نارسایی ایناس میخوام بدونم شما درمان تون چیجوریه دکترتون گفته چند وقت یه بار چکاپ شید؟ من خودم سه ساله چکاپ نرفتم میترسم برم کلی استرس بهم وارد میشه هرموقع بخوام برم ولی از طرفی اذیتم تپش قلبم سر هیچ و پوچ سریع میره بالا
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من باردارم ی روزی یه فشار عصبی بالا بهم وارد شد فشارم رفت بالا و از اون روز دردو فشار قلب گزگز دست تپش قلب گرفتم دیگ ماه پیش رفتم دکتر قلب گفت افتادگی و گشادی دریچه داری داروهم نتونست چیز زیادی بده یکی داد اونم گفت نصف هروقت حمله عصبی بهت دست داد بخور تا زایمان کنم ببینم چی میشه
هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
چند وقت یک بار میرید چکاپ؟ مال من سالی یک بار گفته
همون سالی یک بار کفایت میکنه
من تازگی فهمیدم چکاپ قلب رفته بودم قبل عمل بینی
وگرنه شاید حالا حالا ها هم متوجه نمیشدم
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
من پونزده سالگیم فهمیدم چون علائمام خیلی مشهوده حتما مال شما چیز مهمی نیست که متوجه نشدید
چرل اتفاقا تنگی نفس و تپش قلب داشتم اما خب نمیرفتم دنبالش اصلا
سلام قربونت وقتی میرفتم باشگاه میدیدم با بقیه یکم فرق دارم و خیلی نفس نفس میزدم و گاهی از نفس میوفتادم مشکلمم دقیق نمیدونم چیه چون انقد استرس میگیرم اون لحظه نمیفهمم دکتر چی میگه ولی میدونم مربوط به دریچس