2777
2789
عنوان

کسی اینجا دریچه قلبش مشکل داره؟

107 بازدید | 24 پست

منظورم افتادگی و نارسایی ایناس میخوام بدونم شما درمان تون چیجوریه دکترتون گفته چند وقت یه بار چکاپ شید؟ من خودم سه ساله چکاپ نرفتم میترسم برم کلی استرس بهم وارد میشه هرموقع بخوام برم ولی از طرفی اذیتم تپش قلبم سر هیچ و پوچ سریع میره بالا

افتادگی دریچه فقط چکاپ بازم وحرص وجوش هم ممنوع الان هم بروچکاپ 

ان شاءالله خوب خوب هستی 

دریچه زمانی که گشادیا تنگ میشه خطرناک وعمل لازم داره 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

من افتادگی دریچه میترال دارم 

اکثرا دارن 

مشکلی هم ایجاد نمیکنه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من باردارم ی روزی یه فشار عصبی بالا بهم وارد شد فشارم رفت بالا و از اون روز دردو فشار قلب گزگز دست تپش قلب گرفتم دیگ ماه پیش رفتم دکتر قلب گفت افتادگی و گشادی دریچه داری داروهم نتونست چیز زیادی بده یکی داد اونم گفت نصف هروقت حمله عصبی بهت دست داد بخور تا زایمان کنم ببینم چی میشه

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
چند وقت یک بار میرید چکاپ؟ مال من سالی یک بار گفته

همون سالی یک بار کفایت می‌کنه 

من تازگی فهمیدم چکاپ قلب رفته بودم قبل عمل بینی 

وگرنه شاید حالا حالا ها هم متوجه نمی‌شدم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
همون سالی یک بار کفایت می‌کنه  من تازگی فهمیدم چکاپ قلب رفته بودم قبل عمل بینی  وگرنه شا ...

من پونزده سالگیم فهمیدم چون علائمام خیلی مشهوده حتما مال شما چیز مهمی نیست که متوجه نشدید

عزیزم من باردارم ی روزی یه فشار عصبی بالا بهم وارد شد فشارم رفت بالا و از اون روز دردو فشار قلب گزگز ...

استرس خیلی میتونه علائماتو بدتر کنه سعی کن از استرس دوری کنی ایشالا بچتم صحیح و سالم بدنیا میاد

من پونزده سالگیم فهمیدم چون علائمام خیلی مشهوده حتما مال شما چیز مهمی نیست که متوجه نشدید

چرل اتفاقا تنگی نفس و تپش قلب داشتم اما خب نمی‌رفتم دنبالش اصلا 

چیز حادی نیست اصلا نگرانی نداره خیلیا دارن

من خیلی وقتام استرس دارم 

استرس خیلی میتونه علائماتو بدتر کنه سعی کن از استرس دوری کنی ایشالا بچتم صحیح و سالم بدنیا میاد

استرس جز زندگیم شده کاش دیگران ی مقدار درکم میکردن از بی درکی پناه برده بودم‌ب قرص اعصاب ک الان همونم نمیتونم

ورزش یوگا هم خیلی خوبه

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
سلام عزیزم خوبی مشکل قلبتون چیه ؟چطوری متوجه شدی ؟

سلام قربونت وقتی میرفتم باشگاه می‌دیدم با بقیه یکم فرق دارم و خیلی نفس نفس میزدم و گاهی از نفس میوفتادم مشکلمم دقیق نمیدونم چیه چون انقد استرس میگیرم اون لحظه نمیفهمم دکتر چی میگه ولی میدونم مربوط به دریچس