2777
2789
عنوان

دخترایی که ۱۵ ۱۶ سالشونه تقریبا

504 بازدید | 13 پست

تمام کانالا لباساشون زشته میخوام مجازی لباس بخرم از کجا بخرم به دردم بخوره؟ والا من مذهبی نیستما حضوریم نمیتونم بخرم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

نمدونم

من مجازی نمیخرم

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونم من مجازی نمیخرم

منم مجازی نمیخریدم خونمون به خاطر مشکل مالی عوض کردیم الان هیچکودوم لباسایی که من میخوام نداره میشه گفت یجورایی روستاست خیلی بدههههه اصلا امکانات نداره

پیج لباس فروشی وال نیکا فلاحی تبلیغ میکرد از اونجا پیداش کردم قیمت هاشم خوبه و اینکه لباس هاش مد رو ...

ممنونم امیدوارم لباس مد نظرم داشته باشه

کلا لباسا مثل تیشرت لانگ یا از اینا که مد شده دخترا میپوشن اغلب 

اها من خودم لانگ و کراپ اینا حضوری میخرم همسنای خودتم تو اینستا چن تا پیج معتبر میشناسم بعدا وی پی انمو وصل کردم میگممم

پیج لباس فروشی وال نیکا فلاحی تبلیغ میکرد از اونجا پیداش کردم قیمت هاشم خوبه و اینکه لباس هاش مد رو ...

میشه اسمشو بنویسی زدم نیاورد

اها من خودم لانگ و کراپ اینا حضوری میخرم همسنای خودتم تو اینستا چن تا پیج معتبر میشناسم بعدا وی پی ا ...

اهان اره کراپم خوبه بیشتر تیشترت میپوشم من برا همین مثالش زدم پس وصل کردی وی ی ان برام بفرست

ببین لباسایی که تو این تاپیکم گذاشتم بدرت میخورن؟اگه چیزی مدنظرت بود بگو برات بزارم ❤

بیاین عکس

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!...