یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1237 عنوان خانم های علوم پزشکی🚶🏻♀️ 470 بازدید | 25 پست بین پرستاری و مامایی و هوشبری و رادیولوژی (آزاد) و بیناسنجی و شنوایی سنجی و آزمایشگاه و ..کودوم پیشنهاد میدین؟ چرا؟ممنون میشم اگه تجربه ای دارینبه اشتراک بگذارین🙏🏻🫂 1402/05/30 | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11419 رادیولوژی فقط مشهد آزاد دارهاگه رادیو دولتی نمیتونی بری بینایی و شنوایی هم نمیتونی بری باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
bahar_khanom66 عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1526 من هوشبری خوندم عزیزم اگر با شیفت شب و سنگینی کار مشکل نداری شغل خوبیهولی به نظر من شنوایی و بینایی سنجی خیلی خوبه چون بعد میتونی واسه خودت مطب بزنی ولی استخدام کمی داره یدونه همسر و مامان عاشق
دختربهار1380 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 296 بینایی سنجی . برای اینکه رشته خوبیه و سختی چندانی هم نداره و مطب میزنی بدون خون و خون ریزی و شیفت و ....در ضمن من شنیدم بعد فیزیوتراپی بینایی سنجی هست پس رتبه بهتری میخواد ، البته بگم این و شنیدم ها
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 9188 رادیولوژی و بینایی سنجی جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1237 رادیولوژی فقط مشهد آزاد داره اگه رادیو دولتی نمیتونی بری بینایی و شنوایی هم نمیتونی بری بله احتمال قبولیش پایینه🥲بین بقیه کودومو پیشنهاد میدین؟
رویای_شوهرم عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2033 فقط پرستاری بقیه ی رشته هایی که گفتی بیکار میمونن مگه یک بیمارستان چند تا ازمایش و رادیولوژ و ماما میخواد فوقش پنج تا اما هزار تا پرستار میخواد
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11419 بله احتمال قبولیش پایینه🥲 بین بقیه کودومو پیشنهاد میدین؟ کلا بین اینایی که لیست کردیبیناییشنواییرادیوپرستاریهوشبریاتاق عملعلومآزمایشگاه باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1237 بینایی سنجی . برای اینکه رشته خوبیه و سختی چندانی هم نداره و مطب میزنی بدون خون و خون ریزی و شیفت و ... درسته احتمال قبولی بینایی سنجیم کمهبین بقیه کودومو پیشنهاد میدین؟
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1237 من هوشبری خوندم عزیزم اگر با شیفت شب و سنگینی کار مشکل نداری شغل خوبیه ولی به نظر من شنوایی و بینای ... الان استخدام شدین؟و اینکه نسبت به پرستاری و مامایی چطوره؟
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1237 فقط پرستاری بقیه ی رشته هایی که گفتی بیکار میمونن مگه یک بیمارستان چند تا ازمایش و رادیولوژ و ماما م ... درستهولی پرستارا اغلب ناراضین🥲نمیدونمچه کنم
bahar_khanom66 عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 1526 الان استخدام شدین؟ و اینکه نسبت به پرستاری و مامایی چطوره؟ بله عزیزم من بلافاصله بعد از لیسانس و گذروندن دوره استخدام شدم فوق را حین کار خوندمولی الان بخاطر پسرم مرخصی گرفتم به نظرم وجه بهتری داره و نسبت به پرستاری سبک تره و نسبت به مامایی شغل تمیزترینالبته قصر جسارت به بقیه رشته ها ندارم یدونه همسر و مامان عاشق
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1237 کلا بین اینایی که لیست کردی بینایی شنوایی رادیو پرستاری هوشبری اتاق عمل علومآزمایشگاه ممنونم🙏🏻مامایی چی؟
رویای_شوهرم عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2033 درسته ولی پرستارا اغلب ناراضین🥲 نمیدونمچه کنم اگر میخوای شغل گیرت بیاد پرستاری بخون.اگر میخوای مدرک بگیری و بعدش بشینی تو خونه مامایی و ازمایشگاه و رادیو و بینایی و شنوایب بخون دیگه کسی پیش ماما و شنوا و بینا سنج نمیره مردم زیاده خواه شدن به جاش میرن متخصص زنان و متخصص چشم و متخصص گوش