2777
2789
عنوان

خانم های علوم پزشکی🚶🏻‍♀️

441 بازدید | 25 پست

بین پرستاری و مامایی و هوشبری و رادیولوژی (آزاد) و بیناسنجی و شنوایی سنجی و آزمایشگاه و ..

کودوم پیشنهاد میدین؟ چرا؟

ممنون میشم اگه تجربه ای دارین

به اشتراک بگذارین🙏🏻🫂

رادیولوژی فقط مشهد آزاد داره

اگه رادیو دولتی نمیتونی بری بینایی و شنوایی هم نمیتونی بری

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هوشبری خوندم عزیزم اگر با شیفت شب و سنگینی کار مشکل نداری شغل خوبیه

ولی به نظر من شنوایی و بینایی سنجی خیلی خوبه چون بعد میتونی واسه خودت مطب بزنی ولی استخدام کمی داره 

یدونه همسر و مامان عاشق

بینایی سنجی . برای اینکه رشته خوبیه و سختی چندانی هم نداره و مطب میزنی بدون خون و خون ریزی و شیفت و ....

در ضمن من شنیدم بعد فیزیوتراپی بینایی سنجی هست پس رتبه بهتری میخواد ، البته بگم این و شنیدم ها 

بله احتمال قبولیش پایینه🥲 بین بقیه کودومو پیشنهاد میدین؟

کلا بین اینایی که لیست کردی

بینایی

شنوایی

رادیو

پرستاری

هوشبری

اتاق عمل

علوم‌آزمایشگاه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
الان استخدام شدین؟ و اینکه نسبت به پرستاری و مامایی چطوره؟

بله عزیزم من بلافاصله بعد از لیسانس و گذروندن دوره استخدام شدم فوق را حین کار خوندم

ولی الان بخاطر پسرم مرخصی گرفتم 

به نظرم وجه بهتری داره و نسبت به پرستاری سبک تره و نسبت به مامایی شغل تمیزترین

البته قصر جسارت به بقیه رشته ها ندارم

یدونه همسر و مامان عاشق
درسته ولی پرستارا اغلب ناراضین🥲 نمیدونم‌چه کنم

اگر میخوای شغل گیرت بیاد پرستاری بخون.اگر میخوای مدرک بگیری و بعدش بشینی تو خونه مامایی و ازمایشگاه و رادیو و بینایی و شنوایب بخون دیگه کسی پیش ماما و شنوا و بینا سنج نمیره مردم زیاده خواه شدن به جاش میرن متخصص زنان و متخصص چشم و متخصص گوش