2777
2789

سلام چند روزه انجام دادین؟ چ چیزهایی رو رعایت می کنید؟؟؟ کسی هس مثبت شده باشه؟؟؟ من دیروز انجام دادم خیلی شکم و کمرم درد می کنه یهو تخمدانم تیر می کشه طبیعیه؟؟؟ شما هم درد داشتین؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینش چقدر شد و کجا انجام دادی

مشهد تو مطب انجام دادم هزینه آی یو آی 2 تومن شد. دارو هم قبلش داده بود ک ب دلیل بلند نبودم رفتم آزاد گرفتم یک و خورده شد ولی دفعه بعد با بیمه گرفتم صد و خورده شد. راستی یک چیزی دیگه رو یادتون بدم اونایی ک همسرشون ضعف اسپرم دارن یا می خواهین آی یو آی کنید محلول خوراکی بایوتن رو ب همسرتون ناشتا بدین و تا یک ساعت بعدش مایعات نخوره

ماه پیش آمپول و دارو مصرف کردم ولی نشد عمل و انجام بدم. این ماه فقط لتروزل خوردم و اچ سی جی تزریق کر ...

بالاخره همین داروها محرکن،درد بخاطر همینهاست،من دوبار انجام دادم یکی سه ساله پیش که منفی شد و یکی هم اسفند سال پیش که نموند و فروردین سقط شد،خارج رحمی بود 

بهمن ماه  اره زیاد مال تزریقشه که درد داری  زیاد استراحت داشتم ۵ تا فولیکولم داشتم ولی ن ...

انشاالله دفعه بعد. آفرین 5 تا خیلی خوبه.. من یکی داشتم ولی ب یکیم امیدوارم َ😁

بالاخره همین داروها محرکن،درد بخاطر همینهاست،من دوبار انجام دادم یکی سه ساله پیش که منفی شد و یکی هم ...

اانشاالله دوباره دامنت سبز بشه.. درگاه خدا درگاه نامیدی نیس خواهرم ای وی اف کرد باردار شد ب دلیل عدم رشد جنین مجبور ب سقط شد. یک ماه بعدش پریود شد رفت دکتر چکاپ فهمید لوله اش بسته هس. اومد برای باز شدن لوله اقدام کن باز باید یک عملی انجام می‌داد ک اونا گفتن باید آزمایش منفی بارداری تو بیاری ک برات عمل و انجام بدیم رفت آزمایش و داد آزمایش بارداری مثبت شد فهمید حاملس. اونم چی از همون لوله‌ی بسته باردار شد