2777
2789
عنوان

به دااااادم برسیییییید خونمووو مورچههه برداشتتتتت😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره نمل بخون 

من دوبار خوندم کلا رفتن!  خونه ماهم پر بود 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

واقعا ؟ چرا از سوره نمل فرار میکنند ؟ 

یه آیه داره (آیه 18) به اذن خدا دستور میده که مورچه ها از این مکان برید که زیر پای سلیمان نمونید و له بشید

منم اینجا دیدم جواب گرفتن منم خوندم دوبار دیگه ندیدم!  باید بخونی فوت کنی بهشون 

خونه ما سرامیکه نمیشد پودر و اینا بریزم بعد جای مورچه ها هم مشخص نبود!  نمیدونستم لونشون کجاست 

دیگه خداروشکر رفتن حالا نمیدونم تاثیر دعا بود یا چی 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

واقعا ؟ پس باید بزنم از خونه بزنم بیرون

اسی منم اینطوری بودم کلا خونه ی من پایتختشون شده بود در صف های طولانی از آشپزخانه تا حمام در حال تردد بودن اول رفتم باهاشون صحبت‌ کردم که اقا جون اینجا جای شما نیست و خونه ی آدمیزاده خلاصه اتمام حجت کردم

آخرشم با دوبار سم کامن کلا کن فیکون شدن🤣

🍒

خیلی سگ جونن . من پودر مورچه کش زدم به هیچ جاشون نبود ‌ . میخک هم فک نکنم از پسشون بربیاد .

برا من میخک گمشون کرد چون از بوش بدشون میاد

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂