2777
2789

منم برونگرا بودم اما تو بچگی هی تا ی شلوغکاری کوچیک میکردم همه بهم حمله ور میشدن ک ساکت هیییس دختر ک صدا نمیده

خاموشم کردن

الان میبینم همشون بجه دار شدن بچه هاشون پدر همه رو درمیارن و تازه اونا بچه هاشونم تشویق میکنن

بچه هاشون ۲متر زبون دارن

از وقتی حس کردم نگفتن حرفای درونم بهتر باشه  از وقتی که حس کردم بقیه ها نمیتونن دغدغه های منو ...

آخه من منصوری نداشتم دلسوزی میکردم میشدم آدم بد.بعدش دیگه حدیث شنیدم از امام علی که پر حرفی باعث خیلی از لغزش هاست. واینکه حدیث دیگه از امام صادق ع ؛شوخی نکن که ارزشت می رود دعوا نکن که اقتدارت می رود .

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم به خودم اومد دیدم چقدر راحت سفره دلم و میش هر کسی باز کردم و اتفاقا بعدش کلی عذاب وجدان گر ...

درسته❤️ 

منم مثل شما با خدا درد و دل میکنم  بعدش آروم میشم و کمکم یه راه حلی رو جلوم میزاره  

کلیپ های نماز شب و لاک جیغ تا خدا باعث شد درون‌گرا بشین ؟ 😐😂

من خودم اینستاگرام و دیدن غم و ناراحتی های مردم و گله ها و نارضایتی های احمقانه شون از زندگی باعث شد درون‌گرا و شاید افسرده بشم

💕💫
کلیپ های نماز شب و لاک جیغ تا خدا باعث شد درون‌گرا بشین ؟ 😐😂

بله دیدم با پرحرفی غیبت میکنم ناخواسته یا خاسته دل میشکنم بی حوصلگی میکنم غرغرو شدم.کم حرف که شدم همه اینارو گذاشتم زمین .

خیانت های بیش ازحدشوهرم باعث شد از اون سرزندگی وذوق وشوق ی زن بی حس بشم سرد یخ

کلیپ های از لاک جیغ تا خدا رو ببین متحول میشی.آهنگ دیگه گوش ندی حجابتو رعایت کن.قرآن بخون.غیبت دل شکستن اینا رو انجام نده .بچه هم داری؟درست شد همسرت؟

مانتویی ام.ساده ام.جلوی موهامم معلومه. ولی هنوز نتونستم نمازمو اونجور ک میخوام بخونم میدونم ک الان ...

سعی کن حسابتون فاطمی تر کنی ی آرامشی ی آرامشی بهت دست میده که اگه کل دنیا رو بدن بگن چادرتو بردار میگی نه چادرم آرامشمه بهشتمه