2777
2789
عنوان

چقدر بعضی ها فضول شدن

157 بازدید | 8 پست

دیروز رفتیم ختم ی بنده خدا با مانتو کاملا حجابش خوب بود آمده بود بعد  ی بنده خدایی رفته خونه پدر شوهر دخترخانوم مانتویی جلو مادر زن بچت بگیر چادری بگرده چقدررر فضول مگه جای تو تنگ کرده حالا کل دختراش بی چادر هستند 

حالم بهم خورد بهش میگم تو چکار مردم داری برو جلو عروست بگیر که روسری سر نمکنم میگه عروسم با من چه من گفتم زن مردم با تو چه

هنوز حرصم خالی نشده خیلی دیوانه هست 

از بی شعوری و بی فرهنگیشونه

واقعا خیلی فضولی مثلا میره زنگ میزنه مشاوره چه کسایی داخل محله ما چطور میگردن خوب زن دیوانه با تو چه خودت برو بچات جمع کن مشتی لاشی هستند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چه چیزی از اون شخص داره میسوزوندش که میخواد با این حرفا آتیش دلشو خاموش کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خودت میگی دیگه

دیوانس

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خودت میگی دیگه دیوانس

واقعا یعنی فکر میکنه عقل کل همه هست 

جگر دایی جون رو ای  دم دقیقه انگار سرویسش هست اون روز جا داییم گفتم برو پسرت جلو درت نشسته ببرتت 

با این آدما بحث نکنید فقط اعصاب خودتون خورد میشه 

خدا نکنه فقط داخل مهمونیت دعوتش کنی مهمونیت گند میزنه عقد خالم امده بود فقط مونده بود جای خالم بله بگه