2777
2789
من حسم قوی هست اما وقتی نی نی سایت میام همه فکر میکنن من خدا هستم میریزن سرم تا سوال در مورد هفت نسل ...

حالا حس تو راجب من بگو 

به نظرت دختر دار میشم چند سال دیگه؟

میدونم عزیزم چی میگی 👍🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا حس تو راجب من بگو  به نظرت دختر دار میشم چند سال دیگه؟ میدونم عزیزم چی میگی 👍🤭

عزیزم من فقط چون تاپیک درمورد خودتون هست میگم بقیه هم ببخشن باید برم کار دارم 

عزیزم دختر دار هم میشی تا نهایت یک سال دیگه.ممکن هست شیر به شیره هم بشی یعنی دوبار بچه دار بشی 

من حسم قوی هست اما وقتی نی نی سایت میام همه فکر میکنن من خدا هستم میریزن سرم تا سوال در مورد هفت نسل ...

بهناز یچیزی بگم هفته پیش سوال پرسیدم اونیکه ازش خوشم میاد و انتظار دارم خودش پیام بده بهم.

بهم پیام میده؟گفتی آره.

ولی تا الان پیام نداده.

حست میگه چه زمانی پیام میده؟

با اینکه خودم باید پیام بدم؟

عزیزم من فقط چون تاپیک درمورد خودتون هست میگم بقیه هم ببخشن باید برم کار دارم  عزیزم دختر دار ...

گم الان ی پسر ۵ ماهه دارم

وایی دده یعنی پشت هم قراره بشن 😂🤦🏻‍♂️

بهناز یچیزی بگم هفته پیش سوال پرسیدم اونیکه ازش خوشم میاد و انتظار دارم خودش پیام بده بهم. بهم پیام ...

نه عزیزم خودت پیام نده یا اون پیام میده یا پیام دادن تو اشتباهه مگر اینکه خودت بدونی مقصر اصلی هستی