2777
2789
عنوان

بوکال فت کسی انجام داده؟

1168 بازدید | 12 پست

بچه‌ها کسی عمل بوکال فت انجام داده؟ راضی بودین؟ عوارض نداره؟

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
چی هس

تخلیه چربی صورت

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیشکی خودش یا اطرافیانش انجام نداده یعنی؟🥲

راهنمایی میخوام

منم یه مدت میخواستم انجام بدم ولی از عوارض قطعیش ، افتادگی شدید و فرورفتگی صورت بعدها در پیری خواهد ...

مطمئنی این عوارض رو داره یا شایعست؟ پس چرا اینهمه بازیگرای خارجی انجام دادن؟🥲 

پس چیکار کنیم صورتمون درست شه؟

مطمئنی این عوارض رو داره یا شایعست؟ پس چرا اینهمه بازیگرای خارجی انجام دادن؟🥲  پس چیکار کنیم ...

اتفاقا بازیگرای کلاسیک هالیوودی که قبلا انجام دادن ، مثل خانوم سوفیا لورن ،گلدی هاون ، اورزولا آندرس یا جناب رابرت ردفورد، الان صورت های بسیار افتاده و بدی دارن

خودتون میتونید سرچ کنید عکسای سال 2023شون رو ببینید که به نسبت هم سن و سال هاشون چقدر بد شدن!!

منطقا وقتی که چربی های صورتتون رو "تخلیه" کنید ، صورت گود میشه،این گودی شاید تو جوانی خوب باشه ولی در سالیان بعد قطعا چیز زیبایی نخواهد بود   

من وقتی بهش فکرکردم دیدم واقعا چیز جالبی نیست ولی شما هرطور خودتون صلاح میدونی دیگه

اتفاقا بازیگرای کلاسیک هالیوودی که قبلا انجام دادن ، مثل خانوم سوفیا لورن ،گلدی هاون ، اورزولا آندرس ...

ببین من ۵۳ کیلوام ولی تو سلفی یجوری میفتم انگار ۷۰ کیلو وزنمه. یا خیلیا بهم میگن تو عمرا سایزت ۳۶ باشه و خب این طی سالها رو اعتمادبنفسم اثر گذاشته و واقعا دیگه اعصابم بهم ریخته.صورتم پر چربیه. اصلا صورت گرد کل زیبایی رو از بین میبره.

یه پزشک میگفت بیا آنزیم بزن ولی آنزیم بشدت کار خطرناکیه و گوشت صورت رو میخوره.

الان بشدت گیجم که چیکار کنم، هرکی یه چیز میگه😢

ببین من ۵۳ کیلوام ولی تو سلفی یجوری میفتم انگار ۷۰ کیلو وزنمه. یا خیلیا بهم میگن تو عمرا سایزت ۳۶ با ...

وای دقیقا منم مشکل تورو داشتم!!!! محدوده وزنمم دقیقا همین بود. تصمیم گرفتم بوکال فت کنم ولی خواهرم که آمریکا داروسازه پشیمونم کرد گفت ورزش کنی خیلی بهتره . حالا نمیخوام جو بدم ولی از وقتی تخصصی بدنسازی کار میکنم صورتمم دیگه از گردی درومده و بهتر شده  

عزیزم من انجام دادم سوالی داری بپرس بدونم جواب میدم 

سلام عزیزم 😍 ممنون ازت. بی‌زحمت میگی بعدش درد داشتی یا نه؟ بعد چندوقت نتیجه مطلوب رو دیدی و ورم‌ها خوابید؟ اسم دکترت هم اگه میشه بگو. با اضافه وزن برنمیگرده؟

داخل دهان عفونت نکرد؟ بخیه‌ها اذیت نکرد؟ مراقبت خاصی میخواد؟

سوالام خیلی زیاد شد😅

عزیزم من انجام دادم سوالی داری بپرس بدونم جواب میدم 

راستی بی‌زحمت اینم بگو چجوری بی حس میکنن؟ آمپول داخل صورت میزنن؟ من میخوام همزمان ژل لب هم بزنم، چون از دردش میترسم میگم وقتی صورتم بی‌حس شده یکجا انجام بدم