الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب ما کثیف کاری زیاد داریم دیگه چون روستام هستش گردوخاکمنگو بعد با کمال تاسف مهمون که کیاد میبینین یه طور رسمه همه جا چای میارن خونه ما هم یه طور رسمه قلیونن هم داریم بعد دود همه جارو کثیف میگنه
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
خب اینم نیست که استفاده نشه گلم مطبخ کوچیکه گاز داده و سینک و نهایت دو تا کابینت و ی میز دو نفره ظ ...
میدونم مادرشوهرم داره ولی واسه من غیر قابل درکه اگه قرار بر کثیفیو اینا باشه اصلا نباید زندگی کنی چون تو اتاقی که میخوابی کثیف میشه تو سالنی که میشینی کثیف میشه تو سرویسی که میری کثیف میشه دقیقا مثل این میمونه مبل بخری روکش بکشی پنجره فرش بخری روفرشی بندازی اینا زندگی کردن نیست از نظر من
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
میدونم مادرشوهرم داره ولی واسه من غیر قابل درکه اگه قرار بر کثیفیو اینا باشه اصلا نباید زندگی کنی چو ...
👍👍ولی شستن خیلی سخته با تو شهرا اکثرا فرشا مبلا میدین بیرون بشورن روستا اینا نداره پدرت درمیاد تا بشوری ابم که خدا و شکر هیجا نیس فک کن با اب شلنگ فرش دپازده کثیفو بشوری
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
👍👍ولی شستن خیلی سخته با تو شهرا اکثرا فرشا مبلا میدین بیرون بشورن روستا اینا نداره پدرت درمیاد تا ...
ن عزیزم من خودم بعد هر بار اشپزی کل اشپز خونه رو قشنگ تمیز میکنم روغن که از اشپز خونه نمیپره بیاد وسط هال هرکس نظری داره ولی نظر شخصی من اینه زندگی کن مگه دنیا چند روزه نخوای از وسیله هات لذت ببری مادرشوهر من هر ۳. ۴ سال یبار بدون اینکه کابینتارو استفاده کنه عوض میکنه چون از مد میوفتن واقعا ارزش داره ؟!😕
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره