2777
2789
پناه بر خدا .....خودم توی جای تنگ و ساده باشم که مهمان بیاد توی جای لوکس !

😁ن یعنی آشپزخونه ای که تو سالنته همیشه تمیز هس چرب نمیشه بهم ریخته نمیشه جلو مهمون این حرفا و اداها

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

بخدا که ضایعس

😐😂منم چند وقت پیش تاپیک زدن کم مونده بودن منو بخورن یکی میگفت تو کمبود داری برا همونه گفتم واقعا مطبخ نداشتن کمبوده 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برا چی میسازه قاطی سالن کنه همونو حداقل خونه بزرگ تر میشه قبلا ظرف و ظروف برا مهمون بود الان کم ک ...

خب اینم نیست که استفاده نشه گلم

مطبخ کوچیکه گاز داده و سینک و نهایت دو تا کابینت و ی میز دو نفره

ظرف و ظروف اصلی یخچال میز ناهارخوری بزرگ و...تو اشپزخونه اصلیه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب ما کثیف کاری زیاد داریم دیگه چون روستام هستش گردوخاکمنگو بعد با کمال تاسف مهمون که کیاد میبینین یه طور رسمه همه جا چای میارن خونه ما هم یه طور رسمه قلیونن هم داریم بعد دود همه جارو کثیف میگنه

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

خب اینم نیست که استفاده نشه گلم مطبخ کوچیکه گاز داده و سینک و نهایت دو تا کابینت و ی میز دو نفره ظ ...

میدونم مادرشوهرم داره ولی واسه من غیر قابل درکه اگه قرار بر کثیفیو اینا باشه اصلا نباید زندگی کنی چون تو اتاقی که میخوابی کثیف میشه تو سالنی که میشینی کثیف میشه تو سرویسی که میری کثیف میشه دقیقا مثل این میمونه مبل بخری روکش بکشی پنجره فرش بخری روفرشی بندازی  اینا زندگی کردن نیست از نظر من

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
میدونم مادرشوهرم داره ولی واسه من غیر قابل درکه اگه قرار بر کثیفیو اینا باشه اصلا نباید زندگی کنی چو ...

دیگه هر کس نظری داره 

من دوس دارم مطبخو خیلی 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

میدونم مادرشوهرم داره ولی واسه من غیر قابل درکه اگه قرار بر کثیفیو اینا باشه اصلا نباید زندگی کنی چو ...

👍👍ولی شستن خیلی سخته با تو شهرا اکثرا فرشا مبلا میدین بیرون بشورن روستا اینا نداره پدرت درمیاد تا بشوری ابم که خدا و شکر هیجا نیس فک کن با اب شلنگ فرش دپازده کثیفو بشوری

😕درک نمیکنم واقعا خب نسازن همونم قاطی سالن کنن حداقل بزرگ میشه اشپز خونه بسازی کلی هزینه کنی بشینی ...

انگار هزارسال ادم زنده اس روی مبل کاور روی فرش روفرشی،خوب کی زندگی کنیم هی جمع کنیم زندگی نکنی چند تا دندان خراب ولی النگو توی دست

👍👍ولی شستن خیلی سخته با تو شهرا اکثرا فرشا مبلا میدین بیرون بشورن روستا اینا نداره پدرت درمیاد تا ...

ن عزیزم من خودم بعد هر بار اشپزی کل اشپز خونه رو قشنگ تمیز میکنم روغن که از اشپز خونه نمیپره بیاد وسط هال  هرکس نظری داره ولی نظر شخصی من اینه زندگی کن مگه دنیا چند روزه نخوای از وسیله هات لذت ببری  مادرشوهر من هر ۳. ۴ سال یبار بدون اینکه کابینتارو استفاده کنه عوض میکنه چون از مد میوفتن واقعا ارزش داره ؟!😕

ن عزیزم من خودم بعد هر بار اشپزی کل اشپز خونه رو قشنگ تمیز میکنم روغن که از اشپز خونه نمیپره بیاد وس ...

درسته🧡👍