2777
2789

دیروز مدیر مالی شرکتی که کار میکنم بهم گفت چندوقته ازت خوشم میاد  بهم زنگ زد.مدرک ندارم ازش

من بهش اس ام اس دادم کلی حرف بارش کردم

با اینکه میدونه من شوهر دارم   تازه ازدواج کردم   همه ی اینا رو میدونه  

خیلی حالم بده. نتونستم واسه شوهرم تعریف کنم   اولین بار بود که یه چیزیو بهش نتونستم بگم. اگه بگم میاد میکشتش  

سه چهارماه قبلش زن این آقا زنگ زد به من که چرا به شوهرم زنگ میزنی و کلیییییییییی فحش بارم کرد   گفتم شوهرت همکار منه مگه ساعت غیر کاری بهش زنگ زدم؟

الانم که خودش اینجوری   چرا آدما انقد بد شدن؟ من الان باید چیکار کنم؟ سرکار نرم؟ مگه میشه با این هزینه ها کار نکرد؟ خیلی داغونم

یکی بگه چیکار کنم    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش گفتی شوهر داری و باز ادامه میده؟

من عاشق کتاب خوندنم✨️کتاب خوندن برای اونایی ک نمیخان معمولی باشن ضروریه 🦋من یه مو فرفری که گاهی اوقات خسته میشم از دست موهام😬گاهی هم همش جلو اینه قربون صدقه خودم میرم🤭😂از ادمای عاقل خوشم میاد حتی دوسدارم با ادمای عاقل کلییی صحبت کنم 🫠با همه سن و سالام فرق دارم من بزرگتر از سنم فکر میکنم خستم🙂همیشه لبخند رو لبامه تو هر شرایطی با هیچکس دردول نمیکنم 
ب هیچ عنوان نرو سرکار برای حفظ ابروت و حفظ شوهرت...

امروزم اومدم ولی اصلا دستو دلم به کار نمیره

البته اون آقای هفته ای یکبار میاد اینجا. چهارشنبه ها

و من اینجا به کسی حرفی نزدم  

من بودم از اونجا میومدم بیرون و دوباره دنبال کارمیگشتم.

و اینکه به همسرمم میگفتم که دو روز دیگه از طریقی به گوشش رسید به من مشکوک نشه!

البتههه این بستگی داره به اینکه همسرت چقدر منطقیه، اگه واقعا میره آدم میکشه خب نباید گفت.

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

بهش پیام بده که آقای فلانی برای چی زنگ میزنید و مزاحمم میشید تا جواب بده و مدرک داشته باشی ازش.بعد هم تهدیدش کن اگه تکرار کنه حتما به همسرش میگی!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

شماره اون اقارو پاک کن.. اصلا تماس نگیر. و بهیچعنوان باهاش نه حرفذبزن نه حتی سلام. این آدماددردسر سازن زندگیتو خراب میکنه.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یاد طلافروش حرومزاده ای افتادم که ۸ سال مجردی مشتریش بود بعد که ازدواج کردم حلقه عقدمم ازش خریدم ۷ ماه بعد ازدواجم بهم پیشنهاد داد گفتم آقای فلانی من واقعا از شما توقع نداشتم من ۸ سال مشتریت بودم میدونی الان شوهر دارم و من چقدر از شخصیت بالای نداشته تون پیش همسرم تعریف کردم در جواب گفت من فط عاشق رابطه با زنهای متاهلم مجرد بودی بهت حس نداشتم چون دختر بودی دقیقا همین اندازه کثیف