2777
2789
عنوان

خانمایی که پسر بالای ۱۱سال دارن

203 بازدید | 14 پست

سلام خانما صبحتون بخیر خانمایی که پسر بالاتر از ۱۱سال دارن میخوام‌بدونم وقتی پسرتون ۱۱ساله بود چه کاریو باید انجام‌میدادید و ندادید و الان پشیمونید هم از لحاظ روحی و هم جسمی چون دیگه تو این سن به بلوغ دارن نزدیک میشن میخوام‌از تجربیاتتون استفاده کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری لازم بوده کردم 

الان ۱۲ سالشه و بنظرم توی مسیر درستی داره پیش میره . باشگاه و کلاس زبان و کلاس گیتار میره . دوست‌های تایید شده و خوبی داره. مناسب سنش استقلال مالی و اجتماعی داره و رابطه عاطفیمون با هم عالیه . عملا مثل دوتا رفیق هستیم 

باشگاه نزارین با رفیق ناباب بگرده از همین الان حواستون جمع باشه

پسرم میره باشگاه ورزش بوکس خیلی هم علاقه داره والبته استعداد برخلاف میلم فرستادم ولی باخودم میگم بوکس ورزش خشنیه بنظرتون چیکارکنم منصرفش کنم ؟ باباش میگه مربی بهشون یاد داده اصول اخلاقیه ورزشو 

هرکاری لازم بوده کردم  الان ۱۲ سالشه و بنظرم توی مسیر درستی داره پیش میره . باشگاه و کلاس زبان ...

منو پسرم به معنای واقعی رفیقیم هراتفاقی بدون استثنا بیوفته میاد به من میگه حتی تفکراتشم میگه چون هیچ وقت بخاطر اشتباهاتش برخورد نکردم باهاش همیشه گوش دادم و راه درستشو بهش گفتم  دوستم میگه پسرتو سوسوله و بعدها تو جامعه اذیت میشه منطقشم اینه چون ریز ودرشت همه چیو بهت میگه پس سوسوله🙁

چرا منصرفش کنید. خیلی هم خوبه. خودش رو تو باشگاه تخلیه میکنه. همین که بر اساس سلیقه خودش انتخاب کرده عالیه. یه پسر من میره جودو یکی دیگه خیلی پر انرژی و غیر قابل کنترله میره بسکتبال

موسیقی هم از پنج سالگی رفتن. زبان هم می رن. پارک محلمون هم یکسره می برمشون. خودم همیشه هستم. همه بچه های پارک رو می شناسم. سعی هم می کنم بیشتر با پسرهای خانواده مون بیرون برن

از سال دیگه هم حتما می فرستمش کلاسهای فنی مثل تعمیرات موبایل یا اپراتوری دستگاه تراش و ...

انگار مامانم اینو داره میگه این سوالمو ازمامانم پرسیدم جواب شماروبهم داد