2777
2789
عنوان

منظور همکار آقام چی بود به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 49 پست

برو بهش بگو آقای فلانی اون روز خیلی به سوالتون فکر کردم دیدم شما خیلی شبیهشی 😊

منظورش از نظر گیجی و اینا بوده اون سنجابه اوسکول بود

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بگو زر نزنه اول اسم سیدو یادبگیره بعد

اون بلد بود من الان یادم نبود راستش😂😂

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون که اصن اسم نداشت

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

برو بهش بگو آقای فلانی اون روز خیلی به سوالتون فکر کردم دیدم شما خیلی شبیهشی 😊 منظورش از نظر گیجی ...

سنجابه نه بلوطه 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
ببین عزیزم  تو محیط کار وارد این بازی‌های خاله زنکی نشو ،

نمیشم جوابی ندادم اخر گفتم نمیدونم پی حرفم نگرفتم