2777
2789
عنوان

چقد دلم میخواد یه بچه پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا منو ببر.راحت و بی دردسر شوهرم دارم نمیخواد نگران باشی به خونه بمونم.صدای نوزاد در میارم شیر خشکم دوس دارم فقط 7 روز ور ماه هم پوشک لازم دارم😊

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
😂عزیزم

😑

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
خیلی شمارو میبینم تو تاپیکا مخالف بچه اید کلا

ن فقط ب شرایط ربط داره

بچه دوست دارم 

اما الان کلا حالم خوب نیست

خستگی روحی دارم🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
ن فقط ب شرایط ربط داره بچه دوست دارم  اما الان کلا حالم خوب نیست خستگی روحی دارم🤦🏻‍♀️

منم چن سال پیش قبل اینکه بچه دار شم همین جوری بودم افسردگی داشتم البته الانم دارم اما اونموقع خیلی ناامید بودم 

منم چن سال پیش قبل اینکه بچه دار شم همین جوری بودم افسردگی داشتم البته الانم دارم اما اونموقع خیلی ن ...

ن منظورم امشبه ک حالم خوب نیست

بقیه طبق شرایط خودشون نظر میدم

بچه ام زیاد دور و برم هست🤦🏻‍♀️

داداسم الان بغلمه، دختر کوچولوی کیوتم ی اتاق دیگ خوابیده با بابام

بابامم ک از همشون بچه تره..... 

انصافا سه نفر باید اونو جمع کنن تو خونه انقدر جیغ و داد نزنه سر اینکه آب‌نباتشو خوردن

خداحفظشون کنه ان شالله همیشه کنار هم شاد باشید💓

مرسی عزیزم

همچنین