2777
2789

یه جونور شبیه کرم دیدم سیاه و نازک بود برق میزد پوستش انگار .نمیدونم هزارپا بود چی بود انگار پا نداشت یا من ندیدم   در حد 5سانت بود فکر کنم، اومدم بزنمش آخه آروم داشت می‌رفت زیر تخت همین که میخواستم بزنمش یهو سریع تکون تکون میخورد و فرار میکرد 

کشتمش 

ولی خیییلی ترسیدم 

همش مور مورم میشه  

آخه این از کجاااا اومده 

یعنی چی بوده 

فوبیای حشرات دارم

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

لعنتتتتتت, خدا ازت نگذره 😭به ممد گفتم سریع بدو این مارو دیده الان میکشتت همش فاز گنگ گرفته بود لش لش راه میرفت اخر سرم که خواست بدوعه تو زدیش 😒به خدا کرم 5سانتی زحمت کش زدن نداره خواهر خودت دیدی مشکی براقم بود از مراسم ختم میومدیم مثلا حالا خودمون عزادار شدیم 😒😢

...What the fu                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مور مورم شد

حالا مگه خوابم میبره

چه دقیق توصیفش کردی😮‍💨

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

حالا کشتییش دیگه اون طفلکی قلبت باید آروم باشه 

لعنت به دلم دوقلو دارم 

ترسیدم میگم اگه یه وقت دوباره ازش باشه چی 

بچه هام تازه چهاردست و پا میرن

لعنتتتتتت, خدا ازت نگذره 😭به ممد گفتم سریع بدو این مارو دیده الان میکشتت همش فاز گنگ گرفته بود لش ل ...

😂😂😂😂

منم مور مورم شد حالا مگه خوابم میبره چه دقیق توصیفش کردی😮‍💨

میخواستم اگه کسی دیده بگه دقیق چی بوده اون پدسگ  

میخواستم اگه کسی دیده بگه دقیق چی بوده اون پدسگ    

😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷