2777
2789
عنوان

ضربه به سر

354 بازدید | 6 پست

جمعه شب توی شهربازی به سرم ضربه بدی خورد از پشت.رفتم بیمارستان سی تی و رادیولوژی انجام دادم گفت مشکلی نیست.الان ولی دوروزه سردرد و سرگیجه دارم.امشبم صورتم گرم شده خیلی با دستگاه تب سنج گرفتیم ۳۶.۶ بودم ولی نمیدونم چرا انقدر صورتم داغه.

ممکنه ضربه مغزی چندروز بعد خودشو نشون بده؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم از ساختمون افتاد و شرش کمی ضربه دید دکتر میگفت گاهی تا دوسال عوارض ضربه میمونه درحالی ک مغزت سالمه. اگ خونریزی داشتی تو عکس معلوم میشد. محض احتیاط فردا زنگ بزم اورژانس شرح حال بده بهت میگن چیکار منی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شوهرم از ساختمون افتاد و شرش کمی ضربه دید دکتر میگفت گاهی تا دوسال عوارض ضربه میمونه درحالی ک مغزت س ...

وای چجوری افتادن؟؟اتفاقی نیوفتاد؟؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
معمولا علایم داره تا چند هفته ولی برای اطمینان بیشتر به اورژانس زنگ بزن و بپرس

زنگ زدم گفت اگه هنوز سردرد داری باید بری دکتر