2777
2789
هم هست هم نه جدا که نیست شهریه میدی همه رو بهت یاد میدن

من دخترم تا الان چهار ترم رفته الان ترم پنج میخواد بره که فقط پروانه یادش بده ...هزینش خصوصی ۴ تومنه....پرسیدم تا بدونم درست میگه مربیش یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم تا الان چهار ترم رفته الان ترم پنج میخواد بره که فقط پروانه یادش بده ...هزینش خصوصی ۴ تومنه ...

برای تیم میخواد بره؟ بله هزینه خصوصی گرونه اگه تهران هم باشین قیمت خوبی هم داده 

من دخترم تا الان چهار ترم رفته الان ترم پنج میخواد بره که فقط پروانه یادش بده ...هزینش خصوصی ۴ تومنه ...

به نظر من که خصوصی باشه چه نه فرقی نداره اگه نمی‌خواین زیاد هزینه کنین نزارین خصوصی چون فرقی هم نداره چه تو خصوصی باشه که چه نه آون آموزش خودش می‌بینه

سلام عزیزم دخترتون چن سالشه چ تیمی میخواد بره ک شنای پروانه میخواد، 

شنای پروانه خیلی سخته تمرین زیادی میخواد باید، جته خوبی داشته باشه و بازوی قوی تو اینترنت سرچ کن ببین 

و این که شنا پروانه رو جدا اصلا یاد نمیدن که فقط یه ترم بری و شنا یادت بدن وقتی میخوای وارد تیم بشی ...

دخترم ۹ سالشه ...گفت ۱۲ جلسه بیاد که تکنیکی یاد بگیره و مهر به بعد فقط بره واسه تمرین

سلام عزیزم دخترتون چن سالشه چ تیمی میخواد بره ک شنای پروانه میخواد،  شنای پروانه خیلی سخته تمر ...

۹ سالشه و حدود ۳۴ کیلو وزن داره ...نمیدونم چه تیمی....مربیش میگه بیاد که پروانه رو یاد بگیره که مهر بره فقط تو هفته تمرین کنه تا بهمن تو مسابقات شرکت کنه