2777
2789

همش مث تام جری میپریم بهمم اصلا ارامش نداریم ی شب نیست بخاطر کاراش قهر نباشم خسته شدم از خودم از اون دلم ارامش میخاد😔ی زندگی بدون دعوا 

الان مثلا خونه نیست دلم اشوبه ولی حاضر نیستم زنگ بزنم بگم کجایی تو مسیر اخه...

قبلش دعوامون شد قهر کردم تا کی همش قهر قهر قهر

نگید قهر نکن اخه یکی فحش توهین کنه قهر نداره🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب این ک کاری نداره به خودت قول بده یک هفته هرکاری کرد عصبی نشی جلوی خودتو بگیری 

اینطوری آرامش میارید خونتون 

چه بسا شوهرت هم از خودت یاد بگیره 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 

به مرور کمتر میشه

منو شوهرم ماهی ۳-۴ بار دعوا اساسی داشتیم میدیدی ۶ ساعت یکی من میگفتم دوتا اون میگفت💩

هی که اومدیم جلو هی من پخته تر شدم هی بیشتر کوتاه اومدم

از سمت من دیگه دعوایی نیست ولی شوهرم هنوز اخلاق گندشو داره 

الان شده ۲-۳ ماهی یبار یه بحث نیم ساعته 

۳ساله ولی تو این سه سال ی روز در میون بحث داریم🥺

چون دو تا تون میخواین رئیس باشین دلیلش اینه

چرا مثل دو تا دوست زندگی نمیکنین

یکطرفه هم نمیشه

باید بشینید بگید خسته شدید و میخواید اصلاح شید

تنها راهشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خوب این ک کاری نداره به خودت قول بده یک هفته هرکاری کرد عصبی نشی جلوی خودتو بگیری  اینطوری آرا ...

اخه کاراش عصبانی میکنه ادمووو هرچقدر نگم عقده میشع سر دلمممم یهو میبینی با حرفاش کشتمش این همه حرفاش زجر اوره

چون دو تا تون میخواین رئیس باشین دلیلش اینه چرا مثل دو تا دوست زندگی نمیکنین یکطرفه هم نمیشه ب ...

دقیقا دوتامون حس ریس بودن داریم و هیجوره نمخایم کوتاه بیایم اون ک با حرفاش زجر میده منم با مدام قهر کردنام اصلا زندگی مشترک نداریم

اخه کاراش عصبانی میکنه ادمووو هرچقدر نگم عقده میشع سر دلمممم یهو میبینی با حرفاش کشتمش این ه ...

حاضری دیگه دوست نداشته باشه؟

اگه نباشه حالت چطوری میشه؟ 

دوسش داری؟

اگه دوسش داری ارزششو داره که بهش لبخند بزنی و نزاری بحث پیش بیاد

حداقل تلاشتو کردی 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
به مرور کمتر میشه منو شوهرم ماهی ۳-۴ بار دعوا اساسی داشتیم میدیدی ۶ ساعت یکی من میگفتم دوتا اون میگ ...

یعنی من خودمو اصلاح کنم خب چ کنم چجوور اروم باشمم نمیتونم اصلا