2777
2789
تو که میترسی اجباری داری برا رفتن؟ اگه اینقد ترست قویتر از اشتیاق زیارتته نرو خب قربونت 

بعدشم من نگفتم ترسی دارم نگرانی من از این بود ک توی اخبار میکفت فعلا نمیزارن کسی از مرز خارج بشه و مرزارو بستن ولی فک کنم اخبار واسه سالهای قبل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته همه ی همه نه  گرگ های تو لباس میش اینجورین

همه ی همه همیننن و همینیم

خودمونم به چیزایی که میگیم عمل نمیکنیم

درست مث اونا

کاری به تک و توک آدم درست حسابیی که وجود داره ندارم

ولی واقعا ۹۹ درصدمون مث همیم

بعدشم من نگفتم ترسی دارم نگرانی من از این بود ک توی اخبار میکفت فعلا نمیزارن کسی از مرز خارج بشه و م ...

ب تاریخ اخبار نگا کن من هرشب بخاطر بابام اینا گوش میدم اصلا همچین چیزی نگفت  خودمم ۵،سال رفتم از ایرانم امن تره

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
آها عزیزم خب در اونصورت حق داری و درکت میکنم ولی نگران نباش ایران اونجا واقعا مواظبه

ایشالله

ناراحتی من بیشتر بخاطر این‌ بود ک گفته بود مرزارو بستن کسی نره 

ب تاریخ اخبار نگا کن من هرشب بخاطر بابام اینا گوش میدم اصلا همچین چیزی نگفت  خودمم ۵،سال رفتم ا ...

تاریخ نداشت یه کلیپ از اخبار بود توی یه پیج مذهبی ک تموم پستاش تعذیه‌و محرم و... 

تاریخ نداشت یه کلیپ از اخبار بود توی یه پیج مذهبی ک تموم پستاش تعذیه‌و محرم و... 

ن همچین خبری نیست راحت اقدام کن برو از زیارتت لذت ببر از شوقش از اینکه هرچی نزدیکتر ب مرز بشی دلت بیقرار میشه بعد مرز دیگه ادم دل تو دلش انگار تو اسمونا راه میره خیلی چیزای عجیب معجزه ها میبینه 

وااای توروخدا دعا کنید بطلبه برم😭

اشکم دراومد خیلی دل تنگم 

کاش پولم جور بشه برم دورش بگردم 

میری از امام زمان بخواه از مادرش بخواه حتما میبرتت

اشکم دراومد خیلی دل تنگم  کاش پولم جور بشه برم دورش بگردم  میری از امام زمان بخواه از ما ...

چون تازه فردا میخام برم برای گذرنامه اقدام کنم و خیلیا میگن دیر میرسه ده روز طول میکشه حداقل

شایع اس احتمالا پارسالم اینطور گفتن ما رفتیم خدا میدونه چقدر امنیت بود. جوری که من یه جا میخابیدم شو ...

عزیزم میشه از تجربیاتتون بگید؟ ‌و اینکه چقدر پول لازمه برای اونجا ک بخای مثلا ی مسیرایی رو با سواری بری مثلا از مرز تا نجف

عزیزم میشه از تجربیاتتون بگید؟ ‌و اینکه چقدر پول لازمه برای اونجا ک بخای مثلا ی مسیرایی رو با سواری ...

عزیزم این پیج اینستاگرام همه چی رو در مورد پیاده روی اربعین توضیح داده

هایلات هاشو نگاه کن در مورد کرایه ها کامل نوشته که از هر مرز چقدر لازمه

arbaeen_karbalaa