2777
2789

زیاد تاپیک زدم هر تاپیکم همش حرفای تکراری میزنم ولی خوب برای دردل میام و حالم خرابه. من وسواس فکری شدید دارم و استرسی هستم استرسم درحدی زیاده که برای یه پرسش درسی ساده لرزش میگیرم و بدنم سرد میشه. پارسال تیزهوشان قبول شدم ولی فهمیدم اون مدرسه به درد من استرسی نمیخوره کلی افت تحصیلی کردم و داستان داشتم که مدیر مدرسه خرداد بهم گفت نمره هات کمه بیرون میکنیمت. اولش ناراحت شدم به خاطر آبروم و حرف اطرافیان وشاید قبولی تو دانشگاه دولتی و خوب. ولی خیلی خوشحال شدم که قراره دیگه استرس نکشم. ولی نمی‌دونم چی شد که زنگ زدن گفتن نگهت میداریم 😭 الان بابام نمیذاره خودم بیام بیرون میگه باید بمونی تحمل کنی و لوس بازی در نیاری. من نمیخوام اونجا بمونم بین سلامت روحم و رتبه کنکورم سلامتیمو انتخاب کردم ولی بابام میگه نه. توقع داره بهترین باشم میگه فامیل مسخرت میکن بری مدرسه دولتی. ولی من نمیخوام برترین باشم می‌خوام معمولی باشم ولی خوشحال 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درسم خیلی خوب بود ولی قبول نکردم برم تیزهوشان

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
خانوادم اعتقادی به روانشناس ندارن آخه 

ببین دکتر اونا حالتو درک نمیکنن

خودت باید یکاری بکنی حالا اگ خواستی شماره ی روانشناس خوبو بهت میدم تهرانه حضوری اگ میتونی برو اگ هم نه مجازی

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
آدم هاشبیه افکارشون میشن احساس میکنم درنهایت معمولی میشی وخوشحال

شادی خیلی خوبه معمولی بودن هم خوبه. بابای من از بچگی همیشه میگفت بهترین باش حتی تو جشن کلاس اولم گفت بهترین شعر حفظ کن بهترین باش. در واقع الان حالمم از بهترین بودن بهم میخوره. میخوام معمولی باشم عادی 

عزیزم استرس کنترل میشه برو پیش مشاور . یادت باشه همه چی درس نیست و اینکه حتما استعداد خوبی داری که تیزهوشان قبول شدی. به خدا توکل کن ایمان داشته باش که از رگ گردنت به تو نزدیکتره. خدا از همه ی مشکلات ما بزرگتره و درمان همه چی پیش خداست. نترس. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

من درکت میکنم من تیزهوشان نبودم ولی نمونه دولتی بودم اخرش اومدم بیرون رفتم مدرسه دولتی 

میفهممت خیلی زیاد فشاردرسا و رقابت بالا خستت کرده 

ولی واقعیتش اینه این فشار روانیو اگ الان تحمل نکنی باید بعدا پشت کنکور تحملش کنی 

اگ میتونی ادامه بدی ادامه بده نذار درسات روهم جمع شه تایم درس خوندنت شاید ب اندازه بقیه نیست ک احساس عقب موندن از درسا و بقیه داری 

از همشون باهوش تری قوی باش و اینبار منظم تر بخون 

اگ بازم حالت اوکی نبود پافشاریتو بیشتر کن و برو ی مدرسه دولتی ولی ی دولتی خوب با معلمای قابل قبول

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
شادی خیلی خوبه معمولی بودن هم خوبه. بابای من از بچگی همیشه میگفت بهترین باش حتی تو جشن کلاس اولم گفت ...

ببین من همیشه می خواستم معمولی نباشم توزندگیم خیلی تلاش کردم الان با گذرسنم به این نتیجه رسیدم معمولی بودن وخوشحال بودن بهتره.البته به شرطی که جزو خانواده های ضعیف وخیلی معمولی نباشی.وگرنه بازم تلاش وبالاکشیدن وبه ضعیف موندن ترجیح میدم.

یه سوال از اینکه اومدید مدرسه دولتی پشیمون شدید؟ یا ارزش داشت 

راستشو بگم پشیمون شدم چون مدرسه ای ک رفتم فاجعه بود منم خودم تنبل بودم بعدم مجازی شد کلا من ب شکل فاجعه باری پایم نابود شد 

توعم بنظرم سعی کن بمونی ولی خب سلامتی ادم ارزشش بیشتره اگ واقعا خیلیییی بهت فشار اومد بیرون بیا ولی ی مدرسه دولتی خوب برو ک حداقل معلمای خوب داشته باشه چون کمکاری دوران دبیرستان سخت جبران میشع

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰