الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونی ی تیکه پنبه رو بزنی ب سرکه بزاری رو زگیلت چسب بزنی روش نیاز نباشه هرروز بشینی حالا تاث ...
سرکه سیب مرغوب بگیر بزن واقعا تاثیر داره من از ی دکتز خفن شنیدم ک روزی ذوبار ۱۰ دیقه داخلش بشنید همه ی قارچ ها و زگیگیل های تناسلی رو در عرض ۲ هفته از بین میبره واقعا حواب گرفتم کوچیک شد داشت محو میشد ک استرس شدید بعم وارد شد بیخیال سرکه سیب شدم برگشت
امتحانش میکنم مرسی عزیزم ایشالا سریع خوب بشید من دو نوع پر خطر دارم نگرانم
منم خیلی نگرانم جون هی بزرگ و کوچیک میشه شما اصلا نکران نباش نوعای پر خطرش هم دفع میشه شک نکن پاور فیت بخور کاهو کلم گوجه سیر پیاز قارچ تخمه افتاب گردان زیتون و روغن زیتون دکترم بهم گفت اینارو بخور استزس اک برات سمه مطمعن باش سریع دفع میکنی
ایمیونس میخورم با پاورفیت ویتامین ث ام گرفتم دمنوش هرروز میخورم مصرف سیر و سبزیجاتمم بردم بال ...
منم خیلی استری میگیرم سر پاپ اسمیر . ولی نگران مباش اینحور ک گفتی مشخصه زوددرمان میشی خیلی کم پیش میاد این ویروس باعث سزطان شه نگران هیچی نباش استزس سیستم ایمنی بدنتو میاره پایین