2777
2789

اگه کسی تجربه داره لطفا درمیون بزاره

از زیگیلم نمونه برداری کرد دکتر گفت نوع ۶ واکسن زدم پاور فیت میخورم و در سرکه سیب میشینم جواب میگیرم؟

اندَکی‌صَبر‌حَوادث‌روزگار‌می‌چرخند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یهو زد اصلا تو شوکم هنوز تو سرکه میشینم کوچیک میشه

میتونی ی تیکه پنبه رو بزنی ب سرکه بزاری رو زگیلت چسب بزنی روش نیاز نباشه هرروز بشینی 

حالا تاثیر داره واقعا ؟

من یدونه خیلی کوچیکشو دارم سرکه سفید دارم بزنم جواب میده ینی 

میتونی ی تیکه پنبه رو بزنی ب سرکه بزاری رو زگیلت چسب بزنی روش نیاز نباشه هرروز بشینی  حالا تاث ...

سرکه سیب مرغوب بگیر بزن واقعا تاثیر داره من از ی دکتز خفن شنیدم ک روزی ذوبار ۱۰ دیقه داخلش بشنید همه ی قارچ ها و زگیگیل های تناسلی رو در عرض ۲ هفته از بین میبره واقعا حواب گرفتم کوچیک شد داشت محو میشد ک استرس شدید بعم وارد شد بیخیال سرکه سیب شدم برگشت

دوستان زگیل نوع چندش خطرناکه؟

خیلی تایپای خطری داره ک باعث زیگیل نمیشن فقد ویروس تو بدن هست مثل تایپ۱۶ ۱۸ …. نوع ۶ ک منم کم خطره و با ی سری کارا از بین میره

امتحانش میکنم مرسی عزیزم ایشالا سریع خوب بشید  من دو نوع پر خطر دارم نگرانم

منم خیلی نگرانم جون هی بزرگ و کوچیک میشه شما اصلا نکران نباش نوعای پر خطرش هم دفع میشه شک نکن پاور فیت بخور کاهو کلم گوجه سیر پیاز قارچ تخمه افتاب گردان زیتون و روغن زیتون دکترم بهم گفت اینارو بخور استزس اک برات سمه مطمعن باش سریع دفع میکنی 

خیلی تایپای خطری داره ک باعث زیگیل نمیشن فقد ویروس تو بدن هست مثل تایپ۱۶ ۱۸ …. نوع ۶ ک منم کم خطره و ...

من نوع ۱دارم پس زیاد خطرناک نیست اره؟

من رفتم دکتر آزمایشم دادم ولی دکتره عجب گاوی بود می‌گفت باید فریز کنی درغیراین صورت از بین نمیره بهش گفتم دارویی بده حدااقل میگه دارو نداره

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....
منم خیلی نگرانم جون هی بزرگ و کوچیک میشه شما اصلا نکران نباش نوعای پر خطرش هم دفع میشه شک نکن پاور ف ...

ایمیونس میخورم با پاورفیت 

ویتامین ث ام گرفتم دمنوش هرروز میخورم مصرف سیر و سبزیجاتمم بردم بالا عسل و سیاه دونم می‌خورم 

این ماه باید پاپ اسمیر بدم دوباره یکم نگران اونم 

من نوع ۱دارم پس زیاد خطرناک نیست اره؟ من رفتم دکتر آزمایشم دادم ولی دکتره عجب گاوی بود می‌گفت با ...

اصلا خطری نیس زیگیل پوستی معمولیه سیستم ایمنی بدنتو قوی کن غذاهای مقوی بخور لیزر کن اگ خواستی خوب میشه

ایمیونس میخورم با پاورفیت  ویتامین ث ام گرفتم دمنوش هرروز میخورم مصرف سیر و سبزیجاتمم بردم بال ...

منم خیلی استری میگیرم سر پاپ اسمیر . ولی نگران مباش اینحور ک گفتی مشخصه زود‌درمان میشی خیلی کم پیش میاد این ویروس باعث سزطان شه نگران هیچی نباش استزس سیستم ایمنی بدنتو میاره پایین