2777
2789
عنوان

مامالي و يه ساندويچ مرغِ بينظير+ عكس

16533 بازدید | 128 پست

سلام دوستاي خوبم❤️

خب من تصميم گرفتم هر روز يه چيز جذاب خلق كنم

چرا؟

چون زندگي به خودي خود همراه با يه عالمه ياس و رنجه

از نظر روحي احتياج دارم به اتفاقات جذاب و رنگي ، حتي اگر يه چيز كوچيكي مثل يه طعم جديد باشه با رنگ هاي چشم نواز…

همين ميتونه كل روزم رو يكم قشنگ تر كنه😍

خب بريم سراغ ساندويچمون؛

سينه مرغ رو به قطعات كوچيك خورد كردم ، با پياز كاراملي و ادويه و يه حبه سير تفت دادم و درش رو گذاشتم تا با شعله ملايم مغز پخت بشه، ابش كه كشيده شد و پخت ، روش پنير موزارلا ريختم، باز درش رو گذاشتم تا پنير اب شه وبعد داخل نون باگت ريختم، جعفري تازه هم روي ساندويچ ها ريختم.

سيب زميني هم من درشت خورد ميكنم و ده دقيقه ميذارم با اب در حال جوش بپزه، ابكش ميكنم، تو يه كاسه دو قاشق روغن زيتون و ادويه ميريزم و سيب زميني ها رو مي ريزم تو كاسه تا اغشته بشن به روغن و پودر سوخاري هم ميپاچم روشون بعد ميچينم تو سيني فر و ده دقيقه اي گريل ميشن و كنار ساندويچ ها سرو ميكنم.

ايا نيازه بگم  كه نتيجه چه چيز خفن و خوشمزه و خوشگلي ميشه؟!

درست كنيد و لذت ببريد☺️

https://imgurl.ir/uploads/r20484_F7623A94-CAB7-47D3-A907-583D5FC038FB.jpeg

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.