2777
2789
عنوان

بنظرتون این رشته ارزش داره

137 بازدید | 7 پست

رشتم حسابداریه ترم سومم دانشگاه پیام نور 

این واحدی ک من هستم کلاساش حضوری نیست مجازیه بنظرتون ارزش داره بخونم؟ ترمی ۱۳۰۰ باید بدم

بعله حسابداری رشته پر کاریه حین دانشگاه نرم افزار رو برو حتما... اکسل هم تمرین کن اگ لپ تاب یا کامپیوتر داری اگ نداری با گوشی سعی کن یاد بگیری تا حدودی... 

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداره همه جا پر هست از حسابدار برو علوم تربیتی بخون نعلم کم دارن

چجور میگین نداره 

درامدش ک بیشتر از معلمیه... همه جاهم حسابدار میخاد از اداره اگاهی بگیییییییر تا همین سوپر مارکت همه جا میخان... 

من خودم حسابداری ام

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش

اگه کنارش تو حسابداری مالیاتی تبحر پیدا کنی نونت تو روغن.حسابرس ما .ماهی یبار میاد شرکت.چندجا دیگم قرارداد داره،از ما ماهی ۱۰ میگیره.فکر کنم حداقل ده تا شرکت دیگم قرارداد داشته باشه

ولی کارش حرف نداره ها اینم بگم سنی هم نداره

اگه کنارش تو حسابداری مالیاتی تبحر پیدا کنی نونت تو روغن.حسابرس ما .ماهی یبار میاد شرکت.چندجا دیگم ق ...

واقعانم حسابداری بستگی ب جربزه و جنم طرف داره ماست بازی دربیاری کار یاد نگیری اسیبش ب خودته