2777
2789
عنوان

بادکش تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب خداروشکر😍😍😍دنیا اومده؟چن وقتشه؟دختره یا پسر؟

اره به دنیا اومده یه سالشه 

دختره قربونت برم 

آن شالله قسمت خودت 

تو چیکار کردی ؟ خدا وکیلی حیفه دختری به خوش قلبی تو مامان نشه ؟ که صد در صد میشه

اره به دنیا اومده یه سالشه دختره قربونت برم آن شالله قسمت خودت تو چیکار کردی ؟ خدا وکیلی حیفه دختری ...

چ خوب خداروشکر😍😍من هیچی اصلا ن دکتر رفتم ن اقدام کردم  خیلی ممنونم عزیزم😘

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
گلگی جون وقتی خدا به من نی نی داد یعنی به همه نی نی میده خخخخ با اون شرایطی که من داشتم ...

خداروشکر عکسشو نمیزاری؟

من کلا میترسم دیگه

نه دیگه نترس ببین حتما بچه  دار میشی به امید خدا فقط یه چی بهت بگم الان اصلا و ابدا قصه نخور چون بعدا جسم و روح نابود شده برات میمونه بعدش با خودت میگی چرا انقدر غصه خوردم یه روزی ازت میپرسم میگی آنقدر خسته م جون ندارم دو تا بچه خوابوندم راستش من حتی تخمک اهدایی هم گرفتم که اولش مثبت شد بعدش منفی شد و من اون موقع همش غصه میخوردم 

و الان حکمت منفی بودنش رو فهمیدم چون الان میخواستم چیکار کنم ابا میتونستم دوباره مادر خوبی برای اونم باشم

نه دیگه نترس ببین حتما بچه دار میشی به امید خدا فقط یه چی بهت بگم الان اصلا و ابدا قصه نخور چون بعد ...

ن عزیزم کلا بیخیالش شدم مخصوصا بعداز قضیه ی فوت بابام😓

نه دیگه نترس ببین حتما بچه دار میشی به امید خدا فقط یه چی بهت بگم الان اصلا و ابدا قصه نخور چون بعد ...

شوهرت هم انگار خیلی دوس داشت بچه ی دوم الان چطوره؟