2777
2789
عنوان

دبیرستان ثبت نامم نمیکنن

170 بازدید | 9 پست

خیلی حالم بده..

دوره اول متوسطه سال اول و دومش معدلم 20 بود و انظباطم عالی

سال سومش با ی سری بچها آشنا شدم ک کم کم ع درس فاصله گرفتم و فقط باعث شدن مورد انظباطی ثبت شه برام

سال اول و دوم هر سری که مامانم میرفت مدرسه با روی خوش استقبال میکردن ازش و میگفتن ک جزو دانش آموزان ممتازمونه

امسال به خودم اومدم دیدم گوه زدم تو امتحانام و آینده‌م

خواستم برم پزشکی ولی نیووردمش

میتونم آزمون مجدد بدم ولی خب امیدمو ع دست دادم واسه پزشکی

تصمیم گرفتم برم انسانی فرهنگیان

هیچ دبیرستانی ثبت نامم نمیکنن

چون انظباطم خوبه و معدلم 17

نمیدونم چیکار کنم

هر جا میرم تحقیرم میکنن و میام بیرون

رفتم مدرسه قبلیم گفتم معدلمو درست کنن ک بتونم ثبت نام کنم چون هنه مدرسه هارو رفته بودم مث روانیا برخورد کردن

چون وقتی با کسی لج کنن هررر کاری ک بکنی درست نمیکنن کارتو

نمیدونم چیکار کنم واقعن

شما یه راه بذارین جلو پام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی بری غیر انتفاعی و همون تجربی که میخوای 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
باهات لج نکردن امتحانات روخوب ندادی معدلت اومده پایین به مدرسه ربطی نداره

دبیرستانم اینجوری بود ک مث سگ رفتار میکردن با بچها بعد ع اداره ک میومدن واسه بازرسی مهربون میشدن

روانی بودن کادر آموزشی و مدیراش

وای نه خیلی سخته به پزشکی فکر کنی بعد بیخیالش شی بری انسانی بعد اونام قبولت نکنن و آخرش بری فنی حرف ...

انسانی الف آوردی و تجربی ب آوردی؟

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"