2777
2789

بیا عزیزم من هستم اگه دوس داری بیا خصوصی و بهم بگو...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از غصه دارم گریه میکنم بهم گفتن با کسی شرایطی ازدواج کن با ارامش شب سرتو بالش بزاری داشتم با یکی دیگه ازدواج میکردم ولی شوهرمو فامیلمون اورد اونقدرم تعریف کرد الان پنج ساله بی غصه و گریه سر رو بالش نذاشتم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
ممنون عزیزم بذار همینجا تو سایت باشه شاید بقیم درد دل کردن سبک شدن

باشه عزیزم بگو وقتیم ک تایپیک زدی بلایک منو...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
بچه ها خیلی خستم خیلی ناراحتم خدا چه جوری داره بالا خدایی میکنه یکی غرق خوشی یکی غرق غم

تا میای چیزی بگی خوشبختا درک نمیکنن میگن امتحانه سختیا امتحانه والا امتحانم اگه هست باشه چشم به نوبت من دیگه خسته شدم چرا برای اونا امتحان نیس یا امتحان ساده اس با چشم خودم دیدم نگین تو از ظاهر زندگی آدما خبر داری والا از نزدیک ترین افراد خانواده خودم که خبر دارم همش سختی پشت سختی مشکلات حل نشده آتیش میگیری وقتی میبینم یکی یا مشکل نداره یا مشکلش زود حل میشه من سالهاست هر چی دعا فک کنین خوندم خیس عرق میشدم زیر چادر خدا جوری برام خدایی کرده داره از اعتقاد منو برمیگردونه مذهبی ام تازه هستم ببینه چقدر امتحاناش سخته و پشت هم و نفس گیره بریدم 

ازدواج کردم پنج ساله

پس حال منو میفهمی من ۴ ساله خدا شاهده به قول تو سر روی بالش با آرامش نذاشتم مشکل من اینه از زندگیم راضی نیستم قابل حلم نیس قبل اون ۴ سالم ۱۰ سال طعنه و کنایه شنیدم من نمیدونم خدا سهم مشکلات خوشبختانه رو ازشون گرفته داده به من

پس حال منو میفهمی من ۴ ساله خدا شاهده به قول تو سر روی بالش با آرامش نذاشتم مشکل من اینه از زندگیم ر ...

اره الان از گریه ام بالشم خیس شد تاپیک قبلمو ببین

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد