2777
2789

کسی تجربه دلشته 

دختر من اهل جنب و جوشه زیاد اهل نشستن نیست سر کلاس

مثلا کلاس زبان نوشتمش ۵ جلسه رفت مابقیشو نرفت..

موندم چه کلاسی بنویسمش

یا کلن تو ۳ سال زوده واسه ثبت نام هر کلاسی

زود نیست

اکرم کلاس نمیبری بذارش مهدکودک کلی چیز یادش میدن

باله خوبه ولی یه مشکل داره 

واسه شکل گیری استخوناش ممکنع مشکل ایحاد کنه مثلا پاهاش پرانتزی بشه

و فشار زیاد به مچ پای بالرینا میاد اکثرا هم بعد چند سال تموم انگشتای پاشون میشکنه

بهتره کار ریسکی نکنی الان که بچت تو سن رشده

فعالیت واسه بچه خوبه ولی فعالیتی که ریسک تغییر ساختار قامتی داشته باشه نه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترمو بردم اصلا تمرکز نداشت انقدر رفت تو باشگاه ول گشت منم دیگه نبردمش

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
مگه زبان ثبت نام میکنن تو این سن

دختر منو که قبول نکردن نه زبان نه ژیمناستیک گفتن بعد ۵ سالگی

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
دختر منو که قرول نکردن نه زبان نه ژیمناستیک گفتن بعد ۵ سالگی

به من گفتن ژیمناستیک چهار سالگی 

زبان نبردم ولی دوستم دبیر زبانه گفت تا شش سالگی با عکس و فیلم و بازی یاد میدن که اونم تو ماهواره یاد میگیره

خواندن و نوشتن بعد از شش سالگی

به من گفتن ژیمناستیک چهار سالگی  زبان نبردم ولی دوستم دبیر زبانه گفت تا شش سالگی با عکس و فیلم ...

من خودم یه گم یادش دادم حروفو بلده اعداد تا ۱۰ رنگارو با میوه ها و یه تعداد حیوون. چندتا جمله هم یادش دادم کوتاه 

روح پاک بچه هارو با کلاسای رقص و امثالهم از بین نبرید

تو خونه به عنوان مادر باهاش مرتب بازی کن

هن بازی میخواد

براش خواهر برادر بیا 

نهایتا ببرش مهد

پارک

اینطورا

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
من خودم یه گم یادش دادم حروفو بلده اعداد تا ۱۰ رنگارو با میوه ها و یه تعداد حیوون. چندتا جمله هم یاد ...

دختر منم انگلیسی تا بیست میشماره حروف الفبای انگلیسی رو حفظه فارسی تا بیست میشماره تشکر و طریقه درخواست و بعضی چیزای دیگه رو یادش دادم ولی دلم میخواد پیشرفت کنه مثل خودم تنبل و خوابالو نباشه