2777
2789

من ی کنکوریم این چندوقته انقد فشار اقتصادی رو خانواده بود همش جرو بحث و دعوا

من خیلی درسخون بودم خیلی بخدا...😔

درسم خیلی افت کرده😔این چندوقته انقدر فشارعصبی کشیدم شبا دیر میخوابم صبح ک میرم مدرسه سره کلاس متوجه درسا نمیشم😔(کلاس تابستانی واسه ما ک کنکور داریم مدارس میزارن)

خداشاهده اگ کنکور نداشتم الان سرکار میرفتم هرچقدر تو دیوار دنبال کار خونگی گشتم چیز بدردبخوری دستگیرم نشد

دیگه نمیدونم منبع درامد چیکار میتونم بکنم😔تروخدا منم خواهر کوچیکترتون میشه راهنمایی بکنید...

@شاقاسمم  

کار با گوشی تو تاپیک ایشون هست

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ادمینی یاد نمیگیری ادمین اینستاگرام بشی

چندتا از کاربردهای اینستارو یاد بگیر بعنوان ادمین پیج دیگران درخواست بده

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

سلام عزیزم، روز دوشنبه وچهارشنبه 40بار سوره تکاثر بخون و پنجشنبه 40 بار سوره نصر عالیه برای ثروت و روزی مداومت کن فوق‌العاده تاثیر داره و نزدیک اذان مغرب اسفند با کندر و تخم گشنیز دود کن گشایش ایجاد میشه 

میتونید از تولیدی ها بسته بندی بگیرید تو خونه انجام بدید

تو سال کنکورته؟ یا دادی؟

اگه میخوای کمک‌حال خانواده باشی بشین یه کله بخون که دانشگاه دولتی بری و هزینه دانشگاه بهشون تحمیل نکنی

از اونورم دانشجو که شدی تایم خالیت بیشتره برو کار نیمه وقت مرتبط با رشته‌ت بکن که بعد فارغ‌التحصیلی سریع جذب شرکت‌ها شی و حسابی کمکشون کنی

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم
تو سال کنکورته؟ یا دادی؟ اگه میخوای کمک‌حال خانواده باشی بشین یه کله بخون که دانشگاه دولتی بری و هز ...

کنکور دارم سال دیگه...

میخوام بخونم وضعیت خانوادم رو که میبینم کلا روانم به هم میریزه

میدونی نمیتونم بهش فکر نکنم دست خودم نیست

عزیزم الان هیچ چیزی واجب تر از کنکورت نیست اکثر کارا وقت گیره و ذهن رو درگیر میکنه،تمرکزت رو بذار رو کنکورت ی رشته خوب مثل فرهنگیان بیاری که از همون اول بهت حقوق میدن و میتونی کمک خرج خانواده باشی

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
گفتنش راحته ولی برا منی ک کنکور دارم ادمینی بدترین کاره

اگه تو درسی خیلی خوب هستی برای مقاطع پایین تر تدریس خصوصی انجام بده

یا اینکه اگه هنر اشپزی بلدی کیک بپز سفارش بگیر

ببین تو چه کاری خیلی خوب هستی اگر میتونی پور سانتی ارایشگاه وردست شو برای یکی از لاین ها مثل اصلاح براشینگ یا.. 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻