2777
2789
عنوان

بنظرتون کارمو ترک کنم

174 بازدید | 23 پست

من یجا کار میکنم ک تایم کاریم ۷ صبح تا ۴و نبم عصره

جمعه ها سرکارم کل روز سرپام فشار کاریم خیلیی بالاس،تعطبل رسمی سرکارم مرخصی درحد ماهی یک روز

حقوقمم ۸۵۰۰ 

بنظرتون ارزش داره ول کنم

موندم بین دوراهی

همکارمم فوق العاده عصبی و هرروز جو متشنج

اعصابمو خورد میکنه

کار جدیدم پیدا کردم ولی شاید تا ابان ماه بیکار بمونم

ارزش داره ول کنم کارمو؟؟؟

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم اگر نیاز مبرم مالی نداشتم ول میکردم

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
نمیگی کارت چیه؟

تو ازمایشگاه کلینیک خصوصیم

در عرض یسال واریس گرفتم همیشه خستم 

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

از الان تا ابان همینجا بمون آبان که اوکی شد برو

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
من بودم اگر نیاز مبرم مالی نداشتم ول میکردم

نیاز مالی ک دارم ولی نه دراون حد ک بمونم

بخدا حس فرسودگی بهم دست داده

سه ماه پدرو مادرم خونم نیومدن

ول کن .منم با کارم خیلی مشکل دارم متنفر شدم از کار کردن

شمام مجبورید ب موندن؟

من چهارشنبه میخام برم برا تسویه

همکارم انقد بددهته فقط توهین میکنه

برای واریست حتما ورزش کن دیگه از ایستادن خسته نمیشی من خودم برای باردار شدن ۳ ماه هر روز ورزش کردم اما پاهام خوب شدن دیگه درد نمیکنن

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
از الان تا ابان همینجا بمون آبان که اوکی شد برو

خانوادمم حرف شما رو میزنن ولی دیگ صبا اصلا علاقه ندارم پاشم برم تو اون محیط

متنفر شدم

برای واریست حتما ورزش کن دیگه از ایستادن خسته نمیشی من خودم برای باردار شدن ۳ ماه هر روز ورزش کردم ا ...

من از پادرد شبا نمیتونم بخابم

سرکار سرپام

برگردمم خونه باز سرپام ۵ونیم صبم بیدارم پاهام از درد منفجر مبشه

اصلا استراحت ندارم

خانوادمم حرف شما رو میزنن ولی دیگ صبا اصلا علاقه ندارم پاشم برم تو اون محیط متنفر شدم

خب اونجوری تا آبان درآمدی نداری

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
منم کارم خ سنگین بود در امدم چون روانم داغون شده بود... الانم میگن بیا باز کار کن حقوق بیشتر فک نکنم ...

۸۵۰۰ پول زیادی نیس

ولی اینکع منت جیب شوهرمو نمیکشم

دستم توجیب خودمه خوب بود

الانم وسوسه ام ک‌بمونم

ولی واقعا استرس میگیرم

همکارم با ۱۵ سال سابقه با ۳۸ سال سن واریس داره دیسک کمر داره ارتروز داره بشدتم عصبی و پرخاشگره

میترسم برا اینده خودم

بعد کارمم با اسید میترسم مشکل ریه پیدا کنم