2777
2789
عنوان

زیارت امام رضا و باطل شدن سحر طلسم

3128 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

امیدوارم حالتون خوب باشه 

یه ویدئو تو اینستا دیدم که زیارت امام رضا سنگین ترین طلسم ها رو باطل میکنه

و خوب دقت میکنم 

من سال 98 و امسال رفتم زیارت برام خیلی گشایش داشته 

البته منظورشون زیارت قبر معصومین بود

شما چه تجربه ایی دارید؟؟؟ 

از باطل السحر 

از زیارت معصومین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال رفتم اجنه از بدنم اومد بیرون ،امسال دوباره رفتم خوب شدمااا ولی اجنه تو بدنم بود نمیدونم چرا حتمن قویترشو گرفتن بی شرفا

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

من پارسال رفتم اجنه از بدنم اومد بیرون ،امسال دوباره رفتم خوب شدمااا ولی اجنه تو بدنم بود نمیدونم چر ...

ببین نرو

بشین سوره بقره بخون و نماز اول وقت

یا اگه سوره بقره برات طولانیه

4 آیه اول

آیت الکرسی تا هم فیها خالدون

و سه آیه آخر سوره بقره بخون

روایت پیامبره

چهار قل بخون

و دیگه بهشون فکر نکن

اگه میتونی برو پابوس امام رضا 

ببین نرو بشین سوره بقره بخون و نماز اول وقت یا اگه سوره بقره برات طولانیه 4 آیه اول آیت الکرسی ت ...

من همیشه گوش میدادم تاثیر نداشت امروز خوندم الان یکم غمگینم همش اهنگ غمگین گوش میدم ب نظرت جنا ناراحتن؟😂

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

من پارسال رفتم اجنه از بدنم اومد بیرون ،امسال دوباره رفتم خوب شدمااا ولی اجنه تو بدنم بود نمیدونم چر ...

سلام . آخرش نفهمیدیم خوب شدی .اجنه اومدن بیرون و میگی قویترشو زدن و باز داری .توضیح درست بده مردم گمراه نشن

ببین نروبشین سوره بقره بخون و نماز اول وقتیا اگه سوره بقره برات طولانیه4 آیه اولآیت الکرسی تا هم فیه ...

چند ساله اینکاراهایی که میگی کردم و بیشتر هم کردم و نذر و نیاز هم کردمو قربانی و اینا هم کردم . اینا برا دعاهای کوچ و ضعبف جواب میده نه برا طلسم و جن . جواب نمیده . و جواب نداد . نگوکه مداومت نداشتی یا گناه ردی یا کامل نبود و از این حرفه . خیلیم خول انجام دادمو همشونو هم رعایت کردن . نشدنیه برا طلسم

چند ساله اینکاراهایی که میگی کردم و بیشتر هم کردم و نذر و نیاز هم کردمو قربانی و اینا هم کردم . اینا ...

منم خیلی کارا کردم هر کدوم یه گشایشی داشت اول اینکه باورمو تغییر دادم و گفتم هیچی بالاتر از خدا نیست

یه کاری که برام خیلی خوب بود و چندین بار چله شو برداشتم

سوره طه و احزاب باهم بردار هدیه به حضرت زهرا 

و چله زیارت عاشورا به روش امام هادی هدیه به محضر پیامبر

زیارت عاشورا دوای هر دردیه

چند ساله اینکاراهایی که میگی کردم و بیشتر هم کردم و نذر و نیاز هم کردمو قربانی و اینا هم کردم . اینا ...

یه کاره دیگه که خیلی برام گشایش داشت یه خانمه تو نی نی سایت بهم گفت واقعا معجزه کرد

برات کپی میکنم متنشو

یا تگت میکنم تو تایپیکه 

بفرست برام لطفا

نماز ات سروقت بخون

هر روز 3 بار نماز استغفار بخون (اسونه دستورش تو نت هست بعد نماز صبح و عصر و عشا بخون)

گاهی غسل توبه کن و نماز توبه بخون

اگه تونستی نماز شب هم خوبه

استغفار نفس به نفس بگو شاید روزی سی هزارتا شایدم هم هزارتا هرچقدر که فرصت کردی بگو دهنت خالی نمونه از استغفار

هر روز هم استغفار 70 بندی امام علی رو بخونه یک بار یا دو بار در روز (اولش برات سخته دو روز بخونی دیگه سریع میشی تو خوندنش و موقع خوندنش به گناهانت فکر کن سعی کن معنیش بخونی و تباکی کنی)

اگه تونستی استغفار 400 تایی امام صادق هم بگو

**موقع استغفار واقعا به گناهانت فکر کن و استغفار واقعی و توبه واقعی کن

تاجایی ک میشه موقع غیبت یا برو بیرون یا از طرف دفاع کن

این دستور رو اجرا کن تضمینی حاجت میگیری

نهایت نهایت بترکه بدترین بنده خدا باشی با بیشترین گناه تا دوسال آینده حاجت میگیری و گره های زندگیت باز میشه

ولی شاید دو سه ماهه هم درست بشه

بستگی به بار گناهت داره یه عمر گناه کردیم توقع نداشته باش با یه ماه استغفار گفتن زود پاک شی

صبوری کن و استغفار واقعی با روشی که بهت گفتم ایشالا دنیا بر وفق مرادت میشه اگه به صلاحت باشه

و اگه حاجت گرفتی هم استغفار رو ول نکن هیچ وقت چون سقوط میکنی

منم خیلی کارا کردم هر کدوم یه گشایشی داشت اول اینکه باورمو تغییر دادم و گفتم هیچی بالاتر از خدا نیست ...

سلام دوست عزیز سوره بقره که خوندین نتیجه بخش بود برای ابطال سحر؟ چون دیدم بعضی ها گفتن باطل نمیکنه فقط موکل های سحر رو اذیت میکنه