2777
2789

بچه ها میخوام شهرهای شمالی باشه به نظرتون کجا زمین بخرم که آینده دار باشه

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم

اگر طلاهام بفروشم نهایت تا دو تومن میتونم جور کنم با این پول تو تهران نمیشه خونه گرفت میخوام زمین بخرم اطراف تهران یا شمال

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما با کسی که اون منطقه رو بشناسه برو ما اقوام خریدن انقد پرت بود زمینشون بعد یه زمین دیگه بهشون نشون داده بودن اونکه خریده بود اون ته تها بود، بنده خدا میگفت هرچی با موتور گاز میدادیم به زمینه نمیرسیدیم😐

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
حتما با کسی که اون منطقه رو بشناسه برو ما اقوام خریدن انقد پرت بود زمینشون بعد یه زمین دیگه بهشون نش ...

اصلا نمیدونم کجا خوبه که برم اونجا بگردم

اگر طلاهام بفروشم نهایت تا دو تومن میتونم جور کنم با این پول تو تهران نمیشه خونه گرفت میخوام زمین بخ ...

پردیس و پرند خونه میتونی بخری الان مترو پرند چند وقت دیگه افتتاح میشه دوبرابر میشه قیمتش.ما اقوامی ک خریدن پارسال الان چند برابر شده بیشتر از دوبرابر.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
پردیس و پرند خونه میتونی بخری الان مترو پرند چند وقت دیگه افتتاح میشه دوبرابر میشه قیمتش.ما اقوامی ک ...

نمیدونم یکی از اقوام هشتگرد خریده میگه زیاد پیشرفتی نداشته با اینکه اونجام متروش افتتاح شده

مشکل اینه نمیدونم کجا بهتره که حداقل تو دیوار بگردم

خب شمال که همه جاش آب هست. به نظر من یه ویلا بگیر چون هم ملکه رشد می‌کنه و هم برا تفریحت یه مکان داری هم میتونی برا عید و تعطیلات اجاره بدی درآمد کسب کنید. فقط نزدیک دریا باشه که اجاره دادنش راحت تر باشه و درآمدش بیشتر

نمیدونم یکی از اقوام هشتگرد خریده میگه زیاد پیشرفتی نداشته با اینکه اونجام متروش افتتاح شده

هشتگرد فرق داره از اول بودش جمعتش مشخصه ظرفیت هاش تکمیله، 

ولی پرند شهر جدیده دوسه سال پیش رفتم بیابون بود امسال که رفتم انقد تغییر کرده بود، یه شهر پویا و فعال شده بود. جمعیتش زیاد شده بود،شهرک صنعتیش گسترده شده بود،

استارت کلی پروژه تجاری زدن، حتی احمدایراندوست هم اونجا داره مجتمع تجاری ورزشی همچین چیزی میسازه😐

دوسال پیش خونه ش ۲۰۰/۳۰۰تومن بود.

خب شمال که همه جاش آب هست. به نظر من یه ویلا بگیر چون هم ملکه رشد می‌کنه و هم برا تفریحت یه مکان دار ...

آره دقیقا اینجوری که ما تو ایران با بحران کم آبی روبرو شدیم به خاطر آبش میگم برم شمال زمین بخرم که حداقل آب هست، اگر پولم برسه که عالیه ویلا بگیرم ولی نمیدونم با دو تومن اصلا میشه ویلا گرفت که جای پرتی هم نباشه و به دریا نزدیک باشه، خودم چالوس دوست دارم  چون اتوبان زدن و مسیرش از تهران عالی شده ، ولی خیلی شلوغه چالوس و نمیدونم با پول من زمین یا ویلا درست حسابی میشه خرید یا نه