2777
2789
عنوان

چه دختری یا خانمی بنظرتون جذابه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 42 پست

خودم به عنوان خانم

دختری که خیلی خودشو نمیگیره اما خاله زنک هم نیست،یعنی خودشو با همه قاطی نمیکنه، 

ادا وسواسیا رو درنمیاره

تکلیفش با خودش مشخصه

ظاهر تمیزی داره،به بهداشتش میرسه 

افراطی نیست

مهربون باشه و آبزیرکاه نباشه

موضوع پسر و دوست پسر براش مهم نباشه،اونقدری که آبروی دخترای دیگه رو بخواد ببره که به پسرمورد علاقش برسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و یکی دیگه اینکه وقتی باهاش حرف میزنی سریع شروع نکنه در مورد مدل آرایش و ناخن حرف بزنه  در مور ...

حتی اگه اطلاعات نداشته باشه؟؟؟  بعضیا واقعا چیزی نمیدونن مطالعه هم نمیکنن و فقط تو نظر دادن در این موارد استادن!!

حالا نصف اینا ک جواب دادن قیافه براشون مهم😂

بنظرم هررخانمی  هرخانمی که میبینم یه زیبایی داره تو ظاهرش... ولی اگه بنظر خودم چیزی تو ظاهر نظرمو جلب کنه اولا قد بلند خانمه  دوما آراستگی ظاهریش

بنظرم هررخانمی  هرخانمی که میبینم یه زیبایی داره تو ظاهرش... ولی اگه بنظر خودم چیزی تو ظاهر نظر ...

من خودم راستش دخترای باهوش جذابن واسم 

حتی اگه به قیافشون نرسن

درحال ساخت ....:)