2777
2789
عنوان

تخم شپش

201 بازدید | 26 پست

خانما من چند روز تو حموم خوب موهامو با شونه شپش شونه کردم امروز دیگه شپش زنده ندیدم ولی بعد از حموم جلوی موهامو که نگاه کردم یه دونه تخم شپش بود ....مگه این تخم ها باشونه در. نمیان ؟ 😭هیچکس نیست موهامو بگرده...چیکار کنم 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون تو اینه قسمت جلو موهارو بگردید تو روشنایی

قسمت پشت هم با دست میتونید بگردید زیر دست حس میشن و با کمک ناخنا درمیان 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

محلول نولایس بخر 

باردارم داروخونه فقط یه شامپو و روغن داد

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

عزیزم تنها راه چاره اینه که موهاتو کوتاه کنی و  اسپری از داروخونه بگیری و مرتب شونه کنی 

یا با روغن زیتون چرب کنی و شونه کنی 

ریشه کن میشن 

یه اسپری بود که عالی بود من و دخترم یک سال درگیرش بودیم با این اسپری دیگه تمام شدن 

حالا اسمش یادم نمیاد 

یه شونه پلاستیکی روش داست چربم بود

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
منم دقيقا مشكل شمارو دارم

لعنتی من خیلی. رعایت میکردم که یه وقت نگیرم نمیدونم از کدوم ادم بیشعوری گرفتم بایه بچه کوچیک چندروز دیگه هم باید زایمان کنم 😭😭

باردارم داروخونه فقط یه شامپو و روغن داد

بدون شامپو سخت میشه از بین بردشون😥

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
عزیزم تنها راه چاره اینه که موهاتو کوتاه کنی و  اسپری از داروخونه بگیری و مرتب شونه کنی  ...

موهامو که کوتاه کردم هرروز هم میرم تو حموم دوساعت شونه میکشم .ولی این تخم هاش میترسم بمونه ....باردارم هرچیزی نمیشه بزنم

محلول نایلیس بزن و مرتب شونه کن 

همین محلول مارو نجات داد 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
محلول نایلیس بزن و مرتب شونه کن  همین محلول مارو نجات داد

اخه باردارم ضرر نداره