2777
2789

چ علایمی داشتی

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ علایمی تو خون بالابود من کراتنین خونم بالا بود 

یه آزمایش خونی دکتر برا مامانم نوشته هرجا از بدن خدایی نکرده سرطان باشه مشخص میشه شما هم همون ازمایش خون رو دادین؟

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
یه آزمایش خونی دکتر برا مامانم نوشته هرجا از بدن خدایی نکرده سرطان باشه مشخص میشه شما هم همون ازمایش ...

چه ازمایشی عزیزم من پسرم مریضه بیماری فوق کلیوی داره اما تشخیص نمیدن دکترا چرا حالش بده میشه اسم این ازمایشو بگی؟؟

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡