2777
2789

سه روز که بیمارستان بستری بود زیر سرم بعد دو روز شیر خورد مرخص شد.امروز هرکاری میکنم سینه رو نمیگیره با شیشه شیر میدوشم میدم میخوره ولی سینه رو نمیخوره زردی هم داره میترسم زردیش بره بالا😭تو رو خدا اگه راهکاری بلدید واسه سینه گرفتن بهم. بگید

خب بچه کوچولوعه بلد نیست هنوز، باهاش کار کن وقت بذار

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که حتما حتما شیر بهش بده چون باعث میشه مدفوع کنه زردیش دفع بشه . نگو حتما باید سینه بخوره شیر کم بهش بدی . به نظرم فعلا اهمیت اینه که شیر به قدر کافی بخوره جون بگیره و زردیش رد بشه . شیرتو بدوش بده بخوره تا به بدنش برسه در روز یکی دو وعده بین روز هم تلاش کن سینه بگیره . کم کم راه میفته . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
با شیشه شیر و سرنگ قشنگ. میخوره ولی سینه رو پس میزنه

یه چیزی هست بهش میگن رابط سینه روی سینه میذارن بچه مک میزنه ببین با اون میتونی گولش بزنی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

تو خواب بهش بده ...اگه نخورد  ولی حتما بهش شیر بده ... شده با سرنگ...برای  دفع زردی باید زیاد شیر بخورن...خیلی مهمه شیر خوردن و مقدار دفع ادرا شون

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤