خدایا قربونت برم هرموقع ازت چیزی خواستم از ته دلم هرموقع سر یچیزی خیلی دعات کردم برعکسش شده مرسی خدا جونم
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
نه گلم حالم خوب نیست اشتباه نوشتم منظورم اینه خیلی خیلی به درگاهش دعا کردم
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۸۲۰_۱۶۴۸۰۷_gtt6.jpg اینو همین الان تاپیک زدم🥺🙏
مرسی خواهری
ناامید نباش این وسط مسطا خدا ادم امتحان میکنه حتما بهتر از دعاهات میخواد بهت بده
انشالله خواهریم مرسی قربونت برم