من 7 8 ساله گواهینامه گرفتم اولا مینشستم پشت فرمون بعد یه بار موقع پارک مالیدم به یه ماشینی ازهمون موقع استرسی شدم. مشکلم اینه که موقعیت ماشین خودمو نمیدونم مثلا اگه برم ممکنه بزنم یا نه یا همش فکر میکنم خیلی نزدیک ماشینای دیگم یا اگه سبقت بگیرم میخورم به گارد ریل. الان بعد مدتها میخوام بشینم به نظرتون چه کنم ترسم بریزه؟ شمایی که رانندگیتون خوبه از اول نمیترسیدین؟ به شوهرم میگم بزار برم آموزشگاه یه چندساعت آموزش ببینم با ماشن اونا میگه این کارا چیه برو بشین پشت ماشین خودمون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید ابعاد ماشین دستت بیاد و مثلا با ستون ماشین و آینه بغل و...تنظیم فاصله کنی.منظورم اینه که مثلا بدونی اگر ستون ماشینت بیوفته روی چراغ جلوی ماشین کناریت مجازی که بپیچی.
من به شوهرم گفتم یه ماشین پراید مدل پایین بگیره که اگه زدم زیادی خرج نزاره رو دستمون دام بسوزه باز رفته تیبا گرفته میگه مدلای پایین خرجش زیاده حالا اگه اینو بزنم مطمئنم غر میزنه😂
بله عزیزم مربی اومد داخل ماشین من ، بله باید با مربی و آموزشگاه صحبت کنید .
اگه بگم جاهای شلوغ و مرکز شهر منو ببره قبول میکنن؟ آخه موقع آموزش فقط توی یه شهرک خلوت بود و همش پارک دوبل و دور دو فرمان. اه این چه آموزشیه. اصلا یاد ندادن چطور با سر جایی پارک کنیم یا کوجه های تنگ اینا منم سر همین مالیدم
اگه بگم جاهای شلوغ و مرکز شهر منو ببره قبول میکنن؟ آخه موقع آموزش فقط توی یه شهرک خلوت بود و همش پار ...
من که خیلی جاهای شلوغ میرفتم با مربی ام چه موقع گرفتن گواهینامه و چه همون موقع که ۱۰ جلسه دیگه رفتم .
راز اینکه دیگه ترس من از رانندگی ریخت هم این بود که همون موقع که تمرین میرفتم چون مربی ام مرد بود مادرم هم باهام میومد ولی یک روز که مادرم باید از محل کارش میومد آموزشگاه به من گفت ماشین خودم رو نبرم و اون روز رو با ماشین آموزشگاه تمرین کنیم ولی من بدون اینکه چیزی بگم به کسی تنهایی یک مسافت نسبتا طولانی و شلوغ رو از خونه تا آموزشگاه خودم رانندگی کردم و دیگه کلا ترسم از رانندگی ریخت .