2777
2789
نه من هر روز نمیاد گاهی اوقات میاد کمکم و خودشم تازه کاره فقط در حد کمکیه هنوز بلد نیس زیاد

اها ..فکر کردم هر روز میاد ..خوب دستیاری که هروز میاد و کمک میکنه و کار انجام میده چقدر درامد داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا الکی گفته چی بود ۵ میلیون من حضوری آموزش میدم ۲ میلیون  مجازی خیلی کمتر اگه خواستی آموز ...

میدونی اینجا گرونه ..گفت نصف پول اموزش رو ازت میگیرم اموزشت میدم بعد باهات قرار داد میبندم دستیارم بشی ..اینجوری خوبه ؟؟؟به نظرت ؟

میدونی اینجا گرونه ..گفت نصف پول اموزش رو ازت میگیرم اموزشت میدم بعد باهات قرار داد میبندم دستیارم ب ...

نه والا خیلی گرونع

چرا خودت یاد نمیگیری سیار کار کنی؟؟؟

من خودم سیار کار کردم اصلا واسه کسی کار نکردم الانم درامدم عالیه

نه والا خیلی گرونع چرا خودت یاد نمیگیری سیار کار کنی؟؟؟ من خودم سیار کار کردم اصلا واسه کسی کار نک ...

حب میخوام دستم پر بشه ..یه جایی مشغدل باشم ..بعد تون مشتری هاش امادست ..گفتم یع سال پیشش کار کنم پیج بزنم چند تا مشتری جمع کنم ..بعد واسه خودم مستقل بشم ..چون فعلا هزینه خرید وسایلم ندارم .یه ده تومن یا بیشترم خو هزینه مواد و وسایله